דימום מסיבי במחזור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום דר' !
    בת 41 4 ילדים בריאים בהריון ספונטני ללא בעיות, עברתי 4 הריונות כימיים בתקופות שונות גם בין ההריונות שנגמרו בלידה של ילדיי, האחרון מלפני כשנתיים, למרות שלדעתי היו לי עוד כי היו לי עוד מס' מחזורים מוזרים ומזכירים מאד את ההריונות הכימיים הקודמים, אבל לא בדקתי כי אמרתי גם אם כן זה ירד לבד ועדיף לא להתאכזב, מאז שקיבלתי בפעם הראשונה בגיל 12 המחזור סדיר כמו שעון אבל קשה מאד עם דימום מסיבי בעיקר ביום השני והוא נמשך כ-6 ימים כאשר ביום הרביעי מפסיק לחלוטין וביום החמישי והשישי דימום קל מאד, עם השנים המחזור רק הופך להיות קשה יותר, מאז שאני נערה אני סובלת מאנמיה ולקחתי מדי פעם כדורי ברזל בעיקר בהריונות, בבדיקת דם אחרונה ברזל 9.3, הרופאה המליצה לקבל ברזל בוריד, לא הסכמתי והתחלתי לקחת שוב כדורי ברזל, והפעם בהתמדה במשך חודשיים לקחתי את הכדורים יום יום והברזל עלה ל-13.3, דימום המחזור ממשיך להיות קשה ומתיש אותי, יש לציין שמאז ההריון הכימי האחרון שאני יודעת עליו בעלי ואני קיימנו יחסים לא מוגנים, אבל גם לא ניסינו להכנס להריון, ז"א "מה שיהיה יהיה" לפני חודשיים החלטנו שאנחנו רוצים לנסות להביא ילד חמישי, והייתי אצל רופא נשים (חדש כי הרופא שהייתי מטופלת קבועה אצלו עזב את קופת החולים), אמרתי לו שאני סובלת ממחזור מאד קשה והוא אמר שבדיקת פאפ שעשיתי מלפני קצת יותר משנה תקינה והוא ממליץ לחזור על הבדיקה בעוד כשנתיים, הוא נתן לי לעשות בדיקת פרופיל הורמונלי ביום ה-21 וביום ה-3 למחזור וצילום רחם בדיקות יצאו תקינות רק שלא עשיתי צילום רחם, בפעם האחרונה שבעלי ואני קיימנו יחסים החל לי דימום קל בצבע ורדרד במשך כיומיים שזה משהו שמעולם לא קרה, שאלתי היא אילו עוד בדיקות אני צריכה לעשות חוץ מצילום רחם ולמה הבדיקה הזו? מה היא אמורה לגלות ?, אולי זה לא מדד כרגע לדעת אם יש בעיות פוריות, אבל בכל זאת אני בת 41 וקורים לי דברים שלא היו לי מעולם
    תודה על העזרה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    צילום רחם היא בדיקה מאוד חשובה שמטרתה לזהות האם ישנה חסימה בחצוצרות או ממצאים בחלל הרחם שעשויים להפריע להשתרשות הריון
    מומלץ מאוד לבצע את הבדיקה כחלק מהבירור
    כמובן שחשוב גם לבצע בדיקת זרע

בהצלחה!

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה