מתחילה להילחץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יקרות,
    אני נשואה 3 וחצי שנים עברנו 4 הזרעות ו2 טיפולי ivf שכשלו. הסיבה שלנו לא מוסברת הכל תקין אצל שנינו אבל זה לא מגיע.
    בזמן האחרון אני מרגישה שהמצב הנפשי והבריאותי שלי מתחיל להיפגע מכל זה...כמו דפיקות לב מואצות כאילו בכל רגע אני עומדת לקבל סוג של התקף לב מפחיד ....חוסר מצב רוח וכל זה על אף שיש לי בעל תומך אוהב מפרגן ומפנק. אני משתדלת לעשות דברים כיפיים שיסיחו את המחשבות שלי ולהתנתק וכלום לא עוזר. לקראת סבב 3 של ivf. רציתי לדעת אם יש עוד בנות כאן שהתחילו להרגיש באובר סטרס ואשמח לקבל המלצות לשיפור המצב הנורא.
    בהצלחה לכולנו....
    הילה
2 תגובות
עמוד 1
  • תראי, אני נשואה 6 שנים ומחכה להריון 5 שנים! כל הזמן הרופאים אמרו ״הכל בסדר את צעירה״ וכאלה קשקושים. יום אחדהחלטתי שזהו אני רוצה. לעבור לרופא פריון. ומשם גם לא לקח קצת זמן- עברתי 4 הזרעותועוד 2 סבבים של ivf.
    אצלנו יש בעיה קשה של הזרע- כך התגלה בסוף.

יכולה להגיד לך שהתקופה שמנסים היא תקופה לא נעימה בכלל מבחינת החברה מבחינת המשפחה ומבחינת עצמך ובן זוגך. כולם שואלים ובא לך לצאת עליהם שירדו ממך. לפחות אצלי זה היה ככה!

לצערי, אין לי תרופת קסם למצב רוח ירוד, יכולה להגיד לך שחשבתי ללכת לפסחכולוג באיזשהו שלב, כדי לפרוק את העצבים לאדם נטרלי ואולי לקבל ממנו טיפים! ובסוף חושבת שכן אלך, אבל רק אחרי הלידה, כרגע שום דבר לא מעניין חוץ מהעובר!

מאחלת לך כניסה מהירה להריון והכי חשוב לא להתייאש!!! תמיד תנסי עוד ועוד ועוד! זה חייב להצלח מתישהו, בסוף כולנו ניהיה אמהות!
  • תודה אהובה אמן אצל כולנו!!!

הילה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה