לפני לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ליהי,

רציתי בבקשה לדעת מתי באמת רצוי לגשת לבית חולים.
    בסיור בבית חולים קצת הלחיצו אותי, הבנתי שיש מצבים ששולחים הביתה.... איך אני אמורה לדעת מתי זה הזמן הנכון. אגב, עדיין לא התחלתי קורס הכנה ללידה, אני שבוע 30.

תודה
5 תגובות
עמוד 1
  • היי אורנה יקרה,
    כדאי להתחיל קורס הכנה ללידה עד שבוע 32 על מנת שתספיקי לסיימו . או קורס הכנה ללידה פרטי שהמפגשים יכולים להיות באותו השבוע ואז יש אפשרות לשבוע 35 גם . החשש שזה שלא תספיקי לסיים את הקורס עד הלידה אם תתחילי מעל 34:)
    לגבי מתי להגיע לחדר ליד- כל עוד אין ירידת מים,כאב ראש,דימום,טשטוש ראייה,כאבים ברום הבטן,חום,הרגשה כללית רעה (דמוי שפעת)ואת מרגישה תנועות עובר. אין טעם למהר לחדר לידה
    כשהצירים הופכים סדירים מגיעים אחת ל בין 3-7דקות כשכל ציר מעל 45 שניות וכל זה נמשך מעל שעתיים זהו זמן נפלא להגיע לחדר לידה:)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • תודה רבה על ההסבר המפורט.
    אני אמורה להתחיל בקרוב את הקורס דרך מכבי.

נרגעתי ....

• מעולה . תוודאי בקורס שיש גם מפגש הכנה להנקה זה מאוד חשוב להצלחה בהנקה . ונשמח לעידכונים

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • אצלנו בקורס הכנה ללידה דיברו קצת על ההנקה אבל לא ממש נכנסו לפרטים
  • חבל... זה ככ חשוב להבין גם את.חשיבות ההנקה אבל בעיקר איך להתכונן להנקה .. מה עלול לקרות ואיך מתמודדים למה לצפות .. זה מפחית את.החרדה את.התסכול ומונע התנהלות שגויה שעלולה לפגום בתהליך ההנקה.
    לפעמים נשים לא מבינות כמה זה חשוב לפני כי פשוט לא יודעים לקראת מה הולכים.. ורק אחכ מבינים...

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה