בטא- בחמישי הקרוב, מי עוד מחכה ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן, אני חדשה טיפול ראשון ivf, בחמישי הזה אמורה לבצע בדיקת דם , יש עוד כמוני המחכות השבוע לבדיקות דם? מאחלת לכולן הצלחה - הזמן לא זז לי ! גם לכן?
9 תגובות
עמוד 1
  • נשאר עוד יום! בטח שהזמן לא זז! גם ההריון אחרי זה עובר כמו נצח! אבל עובר!
  • אני חסרת סבלנות!! עוד יום לאי וודאות! מתפתה לקנות בדיקה ביתית ! אבל מצד שני לא בא לי להתאכזב -:( , בהצלחה גם לך
  • בהצלחה!!

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
  • היי
  • יצא לי בטא 5 - אני מאוכזבת , זה היה ivf ראשון - היתה לי צפייה גדולה אבל אלוהים גדול ננסה החודש מהתחלה.... בהצלחה לכולן!
  • אויש עצוב:(
    יש לך מוקפאים?
  • אני לא יודעת עד כמה זה מעודד אבל שיעורי הצלחה באי וי אף ראשון הוא אפסי, בחודש הבאה הסיכוי שלך עולה פי כמה כי הרופאים כבר ראו איך הגוף שלך מגיב להורמונים...
    המון בהצלחה בחודש הבא
  • החודש אפשר ישר לנסות טיפול חדש או שעושים חודש אחד בשני נחים(במידה ונכשל) וכך הלאה? חודש כן חודש לא .....?
  • הרופא אמר לי לחכות חודש ....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה