מחר הזרעה ראשונה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ובהצלחה לכולכן! מחר הזרעה ראשונה....בע"הההההה. אני מאד רגישה בכל הקשור ל"אזור" הבנתי ששמים מפשק ומחדרים את הזרע עם צינורית. מה אני יכולה לעשות כדי להקל על עצמי ?
    ועוד שאלה אני רוצה ללכת למקווה נקייה 7 ימים כמובן האם עדיף היום בערב או מחר בערב אחרי ההזרעה?
    הסיבה להזרעה היא מורפולוגיה מאד נמוכה)
    (0-1%) הבנתי שהסיכוי מאוד נמוך אבל מנסה להתעודד ...בחמישי הוא ראה זקיקים בין 15-21 בצד ימין . ובצד שמאל אין בכלל.....
6 תגובות
עמוד 1
  • היי חששני, בקשר למקווה אין לי מושג כי אני לא טובלת, אבל בקשר להזרעה- תראי, אני עשיתי 4 הזרעות ויכולה להגיד לך שלא הרגשתי את ההזרעה בכלל, הצינורית שמחדירים לך כל כך דקה שלא מרגישים אותה (קטטר), אחרי ההזרעה לפעמים שורף קצת מהחומר ששמים בזרע וגם זה לא כזה נוראי.

הכי חשוב שתיהי רגועה ושההזרעה תצליח:))
    תלכי אחרי מקלחת להזרעה על מנת שלא תצטרכי לעמוד הרבה במקלחת או שהזרע יצא.

בהצלחה, תעדכני:)
  • היי תות תודה!!! לא הבנתי, להתקלח לפני ההזרעה?
  • תתקלחי כדי שלא תצטרכי אחרי זה שוב מקלחת. שהזרע ישאר בתוכך לפחות 24 שעות:)
  • בהצלחה!
    תהיי רגועה..
    מקווה טובלים ביום השביעי הנקי..אין קשר ליום ההזרעה.
  • תודה בנותתת היה קצת כואב אבל התגברתי.
    מתפללת שעוד שבועיים יהיו לי בשורות טובות
    תודה על התמיכה ;)
  • תודה בנותתת היה קצת כואב אבל התגברתי.
    מתפללת שעוד שבועיים יהיו לי בשורות טובות
    תודה על התמיכה ;)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה