שלום לכולן. ביקור ראשון שלי כאן וזקוקה לעזרתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול, שבועיים אחרי החזרה למרות שהכל היה נראה בסדר ועם תחושה שזה לגמרי כן- הבטא יצאה שלילית... מחכה למחזור שיגיע...
    איך מתמודדים עם הכשלון?
    יש לנו זרע מוקפא כי לבעלי היתה לוקמיה (מתנה ככה חודשיים אחרי החתונה...)
    היה נדמה לי שאנחנו בצד הקל של הסקלה... יש לנו ילדה בת שנתיים וחצי מהזרעה שנקלטה מיד וחשבתי שככה ימשיך. בגלל הכמות המוגבלת של זרע עברו לivf. שאיבה ראשונה לא היה מה להחזיר...שאיבה שניה החזירו אחד ולא נקלט. עכשיו בשלישית החזירו שניים והכל היה נראה שהולך כמו שצריך...כבר דיימנתי את התאומים אבל לא....ואין מוקפאים
    לא מסוגלת להתאושש....
    אנא שתפו אותי בנסיונתיכם....זה בסוף מצליח...זה חייב להצליח

תודה ושתהיה לנו שבת של שלום ושלוה
5 תגובות
עמוד 1
  • היי...
    אני הייתי בפורום הזה כמעט 8 שנים !!!
    עברתי 6 הזרעות כפולות ו14 הפריות !!!
    באף אחד לא נתפס הריון ...
    אסור להתייאש !!! "ישועת ה' כהרף עין"
    מה שאני באה לספר לך הוא נס פרטי שלי וזה בכדי ולו במעט לעודד אותך למרות שלך יש כבר ילדה ברוך ה' .
    בטיפול ה14 שאבו זקיק בלי ביצית קמתי מההרדמה מבועסת אני ובעלי לא ידענו מה להגיד אחד לשני . הרופא אמר שהוא מצטער אבל אין מה להחזיר .
    חיכיתי למחזור שלא איחר להגיע ... ובשבועיים טהרה שלי נסענו אני ובעלי לאיזה רב שיתן לבעלי תרופות כי הוא לא הרגיש טוב ועל הדרך סיפרנו לו שאנחנו נשואים 8 וחצי שנים ללא ילדים ומה אפשר לעשות..הרב הסתכל לי על היד ואמר שהוא רואה ילדים ובירך אותי שאני אקלט בע"ה ממש ממש בקרוב .
    באותם שבועיים נקלטתי טיבעי !!!! טיבעי!!! לא האמנתי !!!
    היום ברוך ה' אני חובקת ילד מדהים ובריא ברוך ה' ! ואני חוגגת 10 שנות נישואים ... ( אני רוצה להדגיש שהרופאים כבר הפנו אותי לתרומת זרע או ביצית כי רק ככה לטענתם יהיה לי ילד ).
    אז נשמה יש לך ילדה ברוך ה' תודי לה' זה לא מובן מאליו , בעלך מרגיש יותר טוב תודי לה' , תודי לו ואל תתיאשי מהתפילות !!! זה יגיע זה רק שאלה של זמן !!!
    מאחלת לך שלא תזדקקי לטיפולים בע"ה ותחבקי תינוק/ת בריא/ה ושלמ/ה במהרה .
  • וואו רעיה ריגשת אותי מאוד ואשרייך על אמונה כה חזקה. אם אפשר לשאול היתה לכם בעיה ספציפית או שזה היה בלתי מוסבר?

הילה
  • רעיה אין ספק שהסיפור שלך מדהים!! תודה ששיתפת.... בכל דקה אני מודה לאלוהים על הילדה שלנו. לכן גם קראנו לה יהלי. הרגשנו שה' היה שותף מלא ונתן לנו אותה במתנה. את יודעת אבל מה עוד עושה לי צמרמורת? השם שלך....היתה לי חברה ממש טובה שנהרגה בפיגוע וקראו לה רעיה. בעלי המקסים(שלא זכה להכיר אותה אבל מכיר את הסיפור) , בתחילת מסכת הייסורים הזו בא אליי בהצעה שלילד הבא שלנו נקרא על שמה באיזושהי וריאציה. ברור לי שיהיו עוד ילדים ושזה יצליח. כתבתי אתמול מתוך יאוש של תשובה שלילית...זה לא פשוט וזה קשה כשרואים פתאום את כולן בהריון ולכולם יש פתאום שאלות...גיסתי שאלה אותי...את בהריון? ואיזה מישהו מהעבודה שבכלל לא קשור אומר לי-זה הזמן להביא עוד אחד...אל תחכו יותר מידי וכל מה שאני יכולה להשיב לו זה חצי חיוך אבל החץ שהוא נעץ בלב שלי מבלי לדעת כואב. כשבעלי חלה היינו חזקים וצחקנו על כל העניין. אבל היתה גם ידיעה מסביב....היתה הפסקת שגרה. הפעם קצת יותר קשה לצחוק...לא שיתפנו את כל העולם ואישתו, צריך להתנהל בשיגרה איכשהו...נדמה לי שזה מה שהכי מקשה עליי...
  • היי חוה, לי יש חלד שנקלט מהזרעה ראשונה מבעלי הראשון, התגרשתי ממנו והתחתנתי עם גבר מדהם שאיןל וילדים משלו והסתבר שיש לו גם בעיית זרע קשה, הוא מאוד רוצה ילדים למרות שמגדל את בני כאלו היה שלו.ישר התחלנו עם IVF בגלל בעיית זרע,בפעם הראשונה ביום התשיעי התחילו דימומים והייתי בטוחה שזהו זה אבל בטא יצא חיובית נמוכה אבל חיובית וןאז אחרי יומיים יש הכפלה נמוך אבל יש ודימומים בלתי פוסקים לא קמתי מהמיטה בתקופה הזו רק לעשות פיפי.
    ואז בבדיקה השלישית אין הכפלה ובכי ובכי וחשק אז להפסיק את הכל כי איך אפשרלהתמודד עם כל הכאב הזה....
    מאז עשיתי עוד שתי החזרות שליליות לגמרי...
    צריך המון כח אני מודה לאלוהים שיש לי גבר כל כך מבין ותומך וישיש לי חברים שתמיד פה בשבילי ושיש לי אותכם בנות כי רק פה אפשר באמת להתפרק כדי לאסוף את עצמך שוב...
  • תודה אלה על הסיפור...באמת בזכותכן ובזכות המשפחה אני מרגישה מעודדת יותר...זה דורש תעצומות נפש אדירות ואני מאחלת לכולנו שזה יצליח לנו עוד הרבה פעמים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה