חבילת לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, צריכה דחוף את עזרתכן!
    איפה כדאי לקנות את החבילת לידה?
    כדאי לחלק או לעשות הכל יחד?
7 תגובות
עמוד 1
  • הכי כדאי לעשות סקר שוק ולראות איפה מה וכמה עולה ולקנות לפי המקום הזול אני הייתי מפצלת
  • שמעתי שביבי סטאר (בארות יצחק) זולים אבל לא בדקתי עוד...
    שיר (:
  • אני קניתי הכל הכל מירכא במי בייבי
    זול שם בטירוף,יש להם מבחר ענק שלא יאומן,החנות עצמה מעוצבת וכיף להסתובב בה,וממש נהניתי להעביר שם יום שלם בבחירת עגלה+חדר לתינוק+כל המוצרים
    ואפילו שזה בצפון ולא כזה קרוב אבל אם את מתכוונת להזמין חבילה שלמה אז יהיה לך הפרשי מחירים משמעותיים ואז יהיה משתלם ליסוע...
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
  • מאיפה את בארץ?

אנחנו קנינו בזמנו במוצצים בר"ג. אחרי שעשיתי סקר בחנויות באיזור שלנו ומצאתי ששמה החדר והעגלה שרצינו הכי זולים.
    בעקרון מציעה לך לגשת ל-2-3 חנויות באיזור שלך. לקבל הצעת מחיר מהן ולראות מה הכי משתלם.
    בד"כ הפריטים היקרים זה: חדר, עגלה וסל קל (אם הוא לא בא ביחד עם העגלה).

לגבי ירכא, יצא לי להיות שם בהריון הראשון שלי לפני שנתיים. לא הייתי נוסעת לשם במיוחד מהמרכז/מהדרום כי סביר שהדלק יעלה לך יותר ממה שתחסכי בקנייה. אבל... אם את בצפון במסגרת של נופש ממילא או מתגוררת באיזור אז שווה לקפוץ ולראות והייתי עושה את זה אחרי שהייתי בודקת את אותן 2-3 חנויות באיזור מגורייך.

קחי בחשבון שאם את קונה עגלה בירכא ואח"כ יש בעיות עם העגלה צריך לראות מי נותן לך שירות אח"כ, האם יש שירות קרוב למקום מגורייך וכו'.
  • אני פיצלתי..
    את החדר עצמו הזמנתי ממוצצים שהמחירים סבירים ביותר ואת שאר הדברים מחנות בשם בייבי קאט באור יהודה שיש שם אחלה מחירים ואחלה שירות..
  • גם אני מפצלת ואם את במרכז אז בייבי סטאר בארות יצחק באמת הכי זול ויש שם שירות ממש טוב!
    וזה מניסיון של אחרות יש לי שני אחיות וגיסה שעברו את הסבב הזה ושלושתן ממליצות על בארות יצחק

• במסגרת הסקר שוק שעשינו היינו בכלבו סימה, בייבי אאוטלט, בייבי שיק ובייבי פארם. היו עוד חנויות שבדקנו את המחירים שלהן באינטרנט.
    בסופו של דבר רכשנו את המיטה, השידה, הסל-קל ועוד כמה דברים בבייבי שיק בגבעת שמואל שהיו זולים מאוד (מעט יותר זולים מבייבי אאוטלט) והשירות היה מעולה (לא דחפו לנו את המוצרים הכי יקרים, לפעמים אפילו להיפך) ולא עודדו אותנו לרכוש מוצרים מיותרים.
    לגבי הדברים הקטנים (בגדים, חיתולים, מגבות, משחות וכו')- בייבי פארם בגבעת שמואל היו זולים ביותר. מה שכן- היינו שם ביום שישי, היו מלא אנשים ורק מוכר אחד שלא ממש יכל לעזור מפאת העומס...
    (את העגלה רכשנו בשילב, כי רצינו אינגלזינה...)
    לסיכום- אם את מעוניינת להוזיל עלויות ולא אכפת לך טיפה להתרוצץ- אני ממליצה לפצל את הקניה ולרכוש כל דבר איפה שהכי זול. מבדיקה שלי- שתי החנויות בגבעת שמואל היו הכי זולות. ואגב- הן קרובות אחת לשניה.
    בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה