התייעצות.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום הייתי אצל הרופא אחרי 2 הזרעות שכשלו והוא נתן לי זריקות מנופיור מהיום ה 4 למחזור ואוביטרל לביוץ יום לפני ההזרעה.
    בפעמים הקודמות הוא המליץ לי לקחת את הזריקות בין 17:00-19:00 אבל הפעם אני תוך כדי עבודה ולימודים ברצף מה שאומר שכדי לקבל את הזריקה בשעה הזו אני צריכה למצוא כל פעם מקרר קרוב ולשים בצידנית בזמן הנסיעות שזה מצב פחות אופטימלי לזריקה.
    הוא אמר לי שאם אני לא מסתדרת אז לקחת את הזריקה בבוקר אבל אני ממש מתלבטת אם יש בכל זאת חשיבות להמלצה להזריק בין 17:00-19:00.

מישהי יודעת משהו לגבי חשיבות השעות??? יש למישהי רעיון מה לעשות???
5 תגובות
עמוד 1
  • אני תמיד הזרקתי בערב...
    תזריקי מאוחר בערב כשאת בבית.

אני הזרקתי בתשע.
  • לפי הרופא נתן טווח של בין 16-21 שלא חייבים שעה מדוייקץ אולי תתייעצי איתו להגדיל את הטווח אם ככה תצליחי לקחת שאת בבית . לא חושבת שזה מפריע להצלחת הטיפול טווח קצת יותר גדול
  • גם לי המליצו לקחת בין 16 ל-21 אבל לעשות את זה באותו שעה בפחות או יותר פלוס מינוס שעה...ככה שלדעתי כן יש חשיבות לשעה. פשוט תקחי את זה באותה שעה אבל כש את בבית.
  • אני גם הזרקתי ב8-9 כל ערב, בשעות כאלה את עדין לא בבית?
    (היו פעמים שהיה לי תור לרופא ב22 והוא אמר שכשאני באה הביתה, זה כבר היה בסביבות 23-00 להזריק)
    אני חושבת שפשוט צריך שהזריקות יהיו באותן שעות פחות או יותר כדי לא לחרפן את הגוף..
    בהצלחה!!!!
  • קודם כל תודה על העזרה של כולכן!
    אני יוצאת מהבית ב 6:30 וחוזרת רק ב 23:00 אז נראה לי שזה מאוחר מדי להזריק כל יום ב 23:00.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה