reas - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי reas,
    את הולכת לד"ר בירן בפרטי? היא עושה IVF רק בפרטי או היא גם מקבלת דרך הקופה?
4 תגובות
עמוד 1
  • היי כינור גדול,

אני אצל דר' בירן דרך הכללית.

אגב, איפה את נמצאת מבחינת הטיפול? לפני שאיבה?

• reas,
    היתי בתוכנית החזרת מוקפאים החודש. אבל באחת הבדיקות שעשיתי גילו בעיה. ככל הנראה בגלל זה לא נקלטתי אף פעם. הרופא שלי הפנה אותי לרופא נשים. עכשיו צריך לטפל בבעיה הזאת קודם.

טופלתי אצל ד"ר בירן. בגלל כל מיני סיבות עברתי מרפאה. היא היחידה שעלתה על הבעיה הזאת בעבר. חבל שלא הקשבתי לה אז. אבל בזכותה ביקשתי לעשות את הבדיקה שבה גילו בעיה. אני מאוד מאוד מודה לה. אם יהיה צירך בעוד טיפול אני אחזור אליה.

את בידיים טובות. אני מאמינה שהיא תביא לך את הבשורה :)

התלחת טיפול חדש?
  • אני מקווה שתטפלי בבעיה בהקדם ותכנסי להריון במהירות.
    שמחה לשמוע שדר' בירן רופאה טובה!

אני כרגע עם זריקות דקפפטיל כבר 19 יום וצריכה להמשיך אותם עד יום א' לפחות. לאחר בדיקת דם ואולטרסאונד דר' בירן תעדכן אותי איך להמשיך. אני מניחה שהיא מחכה שלא יהיו זקיקים והרירית תהיה דקה ואז נתחיל בגונל או משהו דומה. הפעם היא נתנה לי פרוטוקול ארוך, אך היא אמרה שהוא הכי מוצלח. מקווה שזה באמת יצליח.
  • בהצלחה! תעדכני.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה