שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עם מורפולגיה נמוכה 0-1% ניתן להיקלט מהזרעה? יש פה מישהי שהצליחה או שזה לגמרי בזבוז זמן? הפריה הרבה יותר מפחיד אותי אבל אני גם לא רוצה סתם לבזבז תזמן. שאר הפרמטרים די בסדר
8 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק
    לבעלי יש מורפולוגיה 1-2% שזה גם די נמוך..
    לפי מה שמקובל אצל הרופאים מתחילים קודם כל עם הזרעות..
    אני עברתי 2 הזרעות שכשלו לצערי...
    ועכשיו לקראת הזרעה שלישית.. אני יודעת שהסיכוים הם הרבה יותר נמוכים
    אבל אני נותנת לעצמי צאנס כי אצלי ברוך השם הכל תקין..
    ואולי זה יגיע גם בהזרעה..

בהצלחה :)
  • אצל בעלי יש מורפולוגיה 0% וההזרעות היו בזבוז זמן, אבל זה חלק מהתהליך כדי לקבל אישור מהועידה, לעומת זאת בהפריות זה עבד מאוד מהר. בסבב השני נקלט ואני מקווה שאלד ואצא בידיים מלאות:)

בהצלחה:)
  • תודה תות איזה יופי המשך הריון משעמם ובשורות טובות!!!
    בייביי555 אני לגמרי מבינה אותך אני גם רוצה להמנע כמה שיותר מהפריה בע"ה נצליח בהזרעה 555
  • תות עד כמה קשה המעבר להפריה? איך התמודדת עם ריבוי ההרמונים ההרדמה וכו ?
    בייביי555 אני לגמרי מבינה אותך אני גם רוצה להמנע כמה שיותר מהפריה בע"ה נצליח בהזרעה 555
  • חששני, מבחינתי ראיתי רק דבר אחד והוא להיות בהריון כבר!

אני מאוד לחצתי על הרופא להעביר אותנו להפריות, לא רציתי לחכות יותר!!!

המעבר לא היה לי קשה בכלל! קניתי משחה שמרדימה מקומית את אזור הזריקה וככה לא הרגשתי את הדקירותבכלל!!
    ההרדמה כלומר השאיבה בהרדמה- עברה די קל, לא סבלתי בכלל!! המרדים היה מדהים! לא הרגשתי שהוא הכניס את המחט ליד בכלל, ההרדמה הייתה כייפית, לישון ולא לחשוב על כלום, כשיצאתי נתבקשתי לעשות פיפי ואחרי כמה זמן השתחררתי (בערך כעבור שעה).

החלק שהיה לי הכי קשה זה להתאפק לפיפי עד שיעשו לי החזרה. בסבבב הראשון.
    בסבב השני היה לי קפוא אחד ולפני ההחזרה שתיתי כ20 דקות בערך, והלך מעולה! בהחזרה זאת נכנסתי להריון.... הארטיק שלי כרגע בבטן שלי ומתפללת שהכל יהיה טוב ושאלד אותו בשלום:)

כל מי שעשינו אצלו בדיקת זרע אמר שסיכויים קלושים להכנס להריון בהזרעה.... התייעצתי עם רופאים שעשו לי הזרעות והם אמרו שישר לעבור להפריותכי חבל על הזמן...

אצלי אין בעיה בכלל, לכן ידעו שזה יצליח מהר ברגע שיעקפו את בעיית הזרע וכך היה.

מאחלת לך קליטה מהירה מאוד!
  • אמןןןן תודה רבה ! ואת מקסימה מאחלת לך שתצאי בידיים מלאות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה