היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אוףףף , הזרעה רביעית.. איך שומרים על אופטימיות ושפיות?? מי יודעת אם מותר לשתות קפה - שחור או בכלל בזמן טיפולים הורמונליים??
guligul
4 תגובות
עמוד 1
לא שמעתי שאסור!! (למרות שתמיד ממליצים להפחית בקפאין..בלי קשר) שיהיה בהצלחה בהזרעה הרביעית.. אני ממליצה לך לבקש כבר אישור ועדה ל- IVF הלוואי ולא תצטרכי
בקשר לאופטימיות ולשפיות... פשוט תתמקדי במטרה- להיות אמא
היי עדי, נאמר לי בכללית שאחרי 3 כשלונות לא תהיה בעיה לעשות הפרייה. נושא ההפרייה די מלחיץ אותי , זו מעין נקודת "אל-חזור" בינתיים מנסה להדחיק את האפשרות הזו.. לא בטוחה שאני צודקת.
guligul
אני נקלטתי בהזרעה חמישית :) תהיי אופטימית! לגבי קפה - אין מניעה לפי מה שאני יודעת. אומרים שחלב פחות טוב בתקופה הזו בגלל שגם הוא מפוצץ בהורמונים אבל קפה שחר לא אמור להוות בעיה... בהצלחה!!!