היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי ליהי ילדתי לפני כשבועיים בדיוק...היה לי עיכוב של יציאת הקולוסטרום ולכן הילדה קיבלה תוספת של סימילאק אבל עדין ההנקתי על אף שלא יצא ממש חלב רק שתגרה את המקום. לאחר 4 ימים התחלתי לשאוב והתחיל לצאת חלב אך החלב שיוצא הוא בכמות קטנה מאוד....שאיבה של 25 דקות יוצא 20-30 מ"ל......אני מקפידה על שאיבה כל מספר שעות ומקפידה על תזונה ושתיה ושינה כמו שצריך...וגם נוטלת כמוסות חילבה של סולגאר-9 כמוסות ביום (סה"כ 4500 מ"ג ביום).....מה עלי לעשות בכדי להגדיל את הכמות מעבר להמ שאני עושה? הילדה לא עולה במשקל כמו שצריך על אף תוספת התרכובת. \ בנוסף יש לי צריבה בפטמה של השד השמאלי מין כאבים כאלה מציקים...
אשמח לשמוע את דעתך בנושא...תודה מראש
12 תגובות
עמוד 1
היי יקירה ומזל טוב. נסי לשאוב לאחר כל הנקה כ15 דקות גם אם לא יוצא כלום .. רק שיעשה גירוי . הייתי מציעה לך לבחון עם מדריכת הנקה את הסיבה להרגשה שלך שיש מיעוטחלב.אולי החילבה לא מתאים וצריך להחליף צמח. אולי רקמת שד אולי אחיזה לא נכונה או מבנה פה מסויים של הקטנה. כדי שתראה אותך מדריכת הנקה.
ליהי סופרין, N.D מדריכת הכנה ללידה והנקה
הייתי אצל יועצת הנקה היא אמרה שיש לי פטמה גדולה ופה קטן לתינוקת....היא יונקת יפה ומשתפת פעולה כראוי..האחיזה נכונה יש לי צריבה בפטמה בשד השמאלי...ממש שורף....יכול להיות שיש שם דלקת או משהו כזה?
יכול להיות שיש לך פטרייה תבקשי מיועצת שתסתכל . האם זה כואב בזמן ההנקה או שורף אחריה ? האם היא נתנה לך תרגילים אוראלים לעידוד פתיחת פה גדול יותר?
היא שללה פטריה...והצריבה מופיעה לאו דווקא עם זמני ההנקה.... ולא נתנה תרגילים אוראלים לפתיחת פה גדול יותר אצל הילדה לצערי
יש שלפוחית עלה פטמה כמו יבלת ? איך הפטמה יוצאת בסיום ההנקה ?עגולה או מעוכה ? ליהי סופרין, N.D מדריכת הכנה ללידה והנקה
כבר לא כואב יותר אבל הפטמה עגולה ואין שלפוחית
ליהי אני 3 שבועות לאחר שילדתי ....הילדה כל הזמן בוכה שלא יוצא לי מספיק חלב היום שאבתי לאחר שבוע שזרמתי וניסיתי לא להיכנס ללחץ ועדין יוצאת לי אותה כמות של חלב...25-30 מ"ל בחצי שעה.....על אף שאני מקפידה על תזונה,שינה, חילבה.....לא יכול להיות שהמשאבה לא טובה מספיק ולכן הכמת קטנה כי התינוקת בוכה לאחר 35 דקות הנקה שאני מעניקה לה. אני שוקלת כבר לפרוש מההנקה....אבל אמרו לי שעדיף משהו מאשר כלום
מה עלי לעשות?
ליהי???
סליחה עדי יקרה כנראה התפספסה לי ההודעה . זה מצב שמחייב יועצת הנקה שתראה את.השד ותאבחן את הסיבה המדוייקת למיעוט החלב שאת חושדת בו. ברירה אחרונה זה מוטיליום תרופה שמגבירה את.כמות החלב ניתנת במירשם. אבל הדבר הנכון זו יועצת הנקה מוסמכת.שתבחן את.השד ואת ההצמדות ואת הפה
ליהי תודה הייתי אצל יועצת הנקה מוסמכת כבר 3 פעמים ואמרה שהכל תקין וזה הייצור של הגוף שלי אך היא לא הציעה מוטיליום...מאיזה רופא מבקשים מרשם לכך??
היא אמרה שזה הייצור של הגוף?למרות שלא תואם את צרכי התינוקי?מוטליום לוקחת מרשם מכל רופא כולל משפחה
אכן כן, ניסינו שאיבות בנוסף להנקה ,כמוסות חילבה, התזונה והשינה נכונים והתינוקת משתפת פעולה יפה ונצמדת טוב לשד....פשוט לא יוצא יותר מידי חלב גם כמעט ולא נוזל לי חלב על הרפידות הנקה....אז זו אכן הברירה האחרונה שלי....