מציצת אצבע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • צריכה עצה - עדיף מבעלות ניסיון..
    סרבן מוצצים בן 5 חודשים, התחיל לפתע למצוץ את הבוהן בחדווה!
    מאז הגילוי התחלתי שוב להתעקש על מוצץ ובחלק מהזמן הוא לוקח.
    האם בכלל יש טעם לנסות ולשנות את הרגל המציצה? זה אפשרי בכלל בגיל הזה? יש למישהי ניסיון עם זה?!?
    תודה!
    טל
4 תגובות
עמוד 1
  • יש לי שתי אחיות שמצצו אצבע, אם אפשר לנסות להפסיק ולמנוע ממנו אז כדאי כי זה משפיע על מבנה הלסת, כלומר זה יכול לגרם לכך שהשיניים בלסת העליונה יבלטו...
    מצד שני נורא נורא קשה לגרום להם להפסיק שתי אחיות של הפסיקו מעצמן בגיל 10 בערך...
    סבתא שלי תמיד סיפרה שאמא שלי מצצה אצבע והיא התעקשה איתה ושמה לה כפפה על היד העיקר שלא תמצוץ אצבע וזה אכן הצליח.
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )

• בגיל הזה אני לא חושבת שזה יהפוך להרגל....

אצלי היה ציצי....אז לא היה ניסיון עם מוצצים בכלל
    פייס: ortal_hori

• אצלי הוא גם יונק, אבל אתן צריכות לראות איך הוא מוצץ את האצבע! בכזאת שקיקה! אני עדין מוציאה לו את האצבע ומציאה מוצץ, לפעמים הוא לוקח, גם לכמה שניות..
    בסוף אצטרך לגמול אותו מהאצבע והמוצץ!
  • חמוד
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה