שאלה חשובה. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ד"ר...
    אני בהריון, מחזור אחרון 21/9, עליתי כבר שלוש פעמים למיון בעקבות הפרשות חומות שבפעם האחרונה התחלפו לדימום קל שהגדירה הדוקטור.
    ברוך השם היא עשתה אולטראסאונד בדקה בדיקה ידנית ראתה שהצוואר סגור. ושהכל במקום ואין חלילה כיוון להפלה.
    ובאולטרא השק התפתח ל21 מ"מ בשלושה ימים, .(לפני שלושה ימים הוא היה 11 מ"מ).
    הדימומים המבאסים ממשיכים... אבל ציינו בפניי שאין מה לעשות ויש נשים שבתחילת הריון מדממות, צריך לנוח ולשתות, ונתנו לי קרינון ג"ל למשך שבועיים פעם ביום.
    ראו שק הריון שק חלמון ועובר עדיין ללא דופק.
    לפי מה שראו אני מתאימה לפי השק לשבוע 5.5 -6
    אנחנו רק מחכים לנס שיהיה דופק וככה הבנתי שמשנים את תאריך הוסת כי הוא כרגע לא מתאים לשבוע שבוא אני נמצאת.נ
    נתנו לי שבוע לחכות לדופק, אם תוך שבוע אין דופק ההריון אינו תקין. את זה הבנתי.
    השאלה שלי היא כזו, אם השק מתפתח יש כיוון טוב לא?
    יש סיכוי להריון הזה אתה חושב? אני מאוד מקווה ורוצה להיות אופטימית...

BABY
2 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,

זה שהשק מתפתח - סימן טוב!
    בכל מקרה אי אפשר לדעת עד שרואים דופק. סבלנות עוד שבוע ולקוות לחדשות טובות

בהצלחה!!
    ד"ר דוד דנון

מומחה למיילדות וגינקולוגיה. רופא בכיר ביחידת האולטרה-סאונד, בית חולים לנשים ע"ש הלן שניידר, קמפוס בלינסון, מרכז רפואי רבין
  • שלום רב,

עוד יש תקוה. נקוה לראות דופק בעוד שבוע

בהצלחה!!
    ד"ר דוד דנון

מומחה למיילדות וגינקולוגיה. רופא בכיר ביחידת האולטרה-סאונד, בית חולים לנשים ע"ש הלן שניידר, קמפוס בלינסון, מרכז רפואי רבין
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה