עוד קצת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות
    חלק כאן מכירים אותי חלק אולי לא ,אני נשואה כמעט 11 שנה עם 2 הפלות 1 גרידה
    IFV אחת מוצלח אבל נגמר בהפלה
    IFV שלא הצליח בכלל
    החלפת רופא ,החלפת פרופסור
    רופא חדש ,IFV קצת שונה (קודם התחיל להכן הגוף לשאיבה וסיבוב אחרי הזה החזרה עם 10 עוברים מוקפאים )
    וביום שלישי הזה צריכה לעשות בדיקה עם החזרת מוקפא שלפני שבועיים הצליח
    לא מוצאת לי מקום ,החזה כואב ,היום גם הייתה סוג של הפרשה צמיגית קצת דרישה לסקס (לפחות בעלי מבסוט) ,רגישות (בטן כחולה מרוב הקלקסן שאני מזריקה ) מאוד מקווה שהפעם זה יצליח אבל איך עוברת את ימים עד יום שלישי בבוקר
    בבקשה רעינות

"יום אחד זה יקרה"
6 תגובות
עמוד 1
  • ההמתנה מעצבנת ומתישה! קשה לי להגיד לך שלא תחשבי על זה כי מי כמוני יודעת שקשה לא לחשוב על זה! ומה שנשאר לי זה לאחל לך בהצלחה... אז...
    מאחלת לך בהצלחה:)
  • פטנט הכי קל. לישון כמה שיותר...
    מחזיקה אצבעות :)
    בהצלחה
  • תודה על תגובות מחר בדיקת דם אבל נראה לי התוצאה ידעו מראש , עכשיו במקלון שך תמיכה ראיתי שיש התחלה של מחזור :'( לצערי אז גם הפעם לא הצלחתי , אני בכול זו עשה מחר בדיקת דם אבל לא פייר , אני כול מנסה כול רוצה וזה פשוט לא פייר
  • זה לא אומר כלום. גם אצלי היו סימני הריון ויצא חיובי. תהיי אופטימית.
    בהצלחה :)
  • המחזור רק יותר התגבר תוצאות דם שלילי
    זהו גם הטיפול הזה נגמר
    איך אוספים את השברים שוב מתחילים מחדש ?
    תודה על התמיכה

"יום אחד זה יקרה"
  • צר לי לשמוע....
    מותר לך לכאוב, את לא צריכה למצוא כוחות מיידית.
    קחי כמה ימים של לא לחשוב...לנקות את הראש.

בהצלחה בהמשך ... מכל הלב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה