היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בוקר טוב בנות עשיתי הזרעה ב2/11 הייתי אמורה לקבל אתמול המחזור לא מגיע .. אין לי סימנים של מחזור בכלל לעיתים רחוקות התכווצויות קטנות כאלה.. סתם כי אתמול הסתקרנתי נשאר לי מקלוני ביוץ אז עשיתי שתן בבוקר ויצא שלילי..
מה אומרות לחכות עוד קצת לבדיקת בטא? אולי המחזור מאחר..?
8 תגובות
עמוד 1
בעיקרון את צריכה לבדוק היום בטא, גשי לעשות הדחקת דם, זה הכי בטוח ! בהצלחה:) תעדכני;))
אם עשית הזרעה עם אוביטרל המחזור לרוב לא מאחר. אצלי בתקופת ההזרעות הוא אפילו היה מקדים בכיומיים. מקלוני ביוץ לא נותנים תמיד אינדיקציה, אל תתייחסי לזה. תעשי מחר בדיקת דם או ביתית על הבוקר, יש סיכוי שתראי פס חלש. בהצלחה ותעדכני :)
היי adiros1 עשיתי הזרעות רק עם איקקלומין ומעקב זקיקים ובהזרעה הראשונה קיבלתי מחזור בדיוק אחרי שבועיים מההזרעה.. אני יבצע בדיקת דם ואעדכן..
תודה לכן
בהצלחה:)
טוב חשבתי שאני יחכה ואז תהיה לי הפתעה אתמול בערב עשיתי ערכה ביתית להריון ויצא שלילי ואין זכר למחזור !!! אני לא יודעת כבר מה לעשותתתתתתת!! אוףףףף!!
בדיקת דם היא הכי אמינה. עשית את ההזרעה לפני 17 יום אז יש סיכוי טוב שהצליח. מקווה בשבילך שכן :) תעשי בדיקה ותעדכני אותנו שנשמח איתך