-
אז את צריכה לחכות שיגמר המחזור ואז לעשות מעקב זקיקים שיראו מתי הביוץ בדיוק, אחרי זה יחכו 4 ימים וביום החמישי יחזירו אותו:))))
בהצלחה:)
-
בהצלחה!
גם אני עושה החודש החזרה על בסיס טבעי.
-
בהצלחה :)
-
אחרי המחזור זא ביום החמישי אלך לבצע א.ס ובדיקת דם? עדיף ככה לא אפספס ?
-
הם אמורים להגיד לך מתי לבוא ל US ובדיקת דם.
-
האחיות אמרו להגיע בין ה21-ל24 לחודש אבל זה לא יהיה מאוחר ? או שזה לא משנה ?
-
הרופא שלי אמר לי להגיע לבדיקות ביום 10 של המחזור. אבל המחזור לי ארוך. לא יודעת איך זה אצלך.
-
המחזור שלי 5 ימים אבל זו פעם ראשונה שהימים הם 25 ולא 27
-
נדמה לי שכל עוד את עושה את הבדיקות לפני הביוץ זה בסדר. אל תדאגי.
-
בהצלחה !!!!
-
-
אמן דנית!
-
היי בנות נכנסתי לעדכן היום היינו בבדיקות לגבי הרירית רירית בגודל 4.4 ס״מ מתי לדעתכן ההחזרה תהיה, זה ברור שזה ביום החמישי לביוץ השאלה מתי הווסת היתה ב16.11 ד
-
דנית,
אני חושבת שהמועד נקבע לפי הגודל של הזקיק המוביל ורמת הורמונים. הרירית צריכה להיות מעל עובי מסויים כמובן. אבל זה לא מה שקובע.
אגב, הרופא רשם לך אובטריל? כך אפשר לתזמן את הביוץ.
-
יש לך עוד זמן. אם המחזור מסודר של 28 יום כנראה שיש לך עוד כ 8-9 ימים. בכל מקרה כנראה תקבלי אוביטרל ואז 36 שעות אחרי זה ביוץ והחזרה
בהצלחה
-
עושים את זה על בסיס מחזור טבעי והווסת החודש בת 25 יום
-
היי בנות הייתי שוב בא.ס זה הולך לאט הביוץ לא רוצה לבוא כרגע אני עומדת על גודל רירית 7.9 וזקיק 17 רק בעוד שיומיים לפני הזקיק עמד על 16 למה זה מתעכב
-
היום סוף סוף לאחר שבוע של בדיקות א.ס ודם הודיעו לי שבייצתי אוטוטו החזרה 5 ימים זה כולל שבת החזרה מחשיבים את שבת גם?
-
שבת גם נחשב יום ברור.
-
מתרגשת בשבילך!!!!
-
עדכון בנות יקרות קבלתי הנחיות לפני החזרה לקחת קרינון פעמיים ביום כל יום תמיכה לרירית ונאמר שיחזירו את העובר ביום ד ויום ג יעדכנו מתי באיזו שעה יחזירו...כיףףף לי אהל לאור מה שעברתי אולי אנמיך ציפיות...אני אופטימית אהל לא כמו אז ...
-
בשורות משמחות מאוד!!! המשיכי לעדכן:)
-
היי בנות שבוע טוב מה תפקיד הקרינון של הקרינון במחזור טבעי של החזרת מוקפא , לעבות את הרירית? לקחתי אותו אז בזמנו עם הורמונים בהריון הראשון שלא התפתח אז למה עכשיו לוקחת אותו? אני מפחדת שהקרינו לא יתמוך ברירית
-
אני לא מכירה את הקרינון. אבל אם נתנו לך אותו פעם אחת כתמיכה אז כנראה שהוא גם משמש כתמיכה כמו אוביטרל.
אם התמיכה לא מספיקה את תדעי כי מתחילים דימומים, חס וחלילה, ואז את תבקשי עוד תמיכה.
משערתשאם הרופא נתן לך יש סיבה כי כנראה שזה בסדר וגם זה טוב שאת פוקחת עיניים:)
-
היום החזרת מוקפא בן 5 ימיםמתרגשתתתת בע״ה לעוד תשעה חודשים מהיום
-
דנית בהצלחה מותק!!! שהפעם תצאי בידיים מלאות- אמן!!!
-
בהצלחה! בשורות טובות!
תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
-
היי בנות שבת שלום שאלה אתן יודעות שעברתי כריתת חצוצרות עכשיו השאלה שלי היא לאחר החזרת העובר בלוציסט חלילה אם יפול יהיה לו לאן, מלבד החצוצרה? ומתי אמורה להיות השרשה? והאם זה טוב שאני מתכופפת ועושה דברים בבית? ומס 2 בשירותים די חוששת אשמח אם תרגיעו אותי
-
היי בנות יש לי כאבי מחזור שבוע לפני מחזור ואני יומיים לאחר החזרת מוקפא בלוציסט בן 5 ימים זה על בסיס מחזור טבעי יש מצב זו השרשה? או מחזור, זה לא מלווה בדימום
-
ערב טוב בנות עדכון...היום השמיני להחזרה יצא פס כהה ופס בהיר
-
מתי את אמורה לעשות בדיקת דם?
בהצלחה!!
-
ביום שני בע״ה
-
דנית בהצלחה
לפי מה שאני יודעת פס זה פס!!!!!!!!!!!!!
איזה כיףףףף
מחוזקים לעולם
-
היי בנות יקרות חיכיתי שוב ליום העשירי לאחר ההחזרה ושוב היום בבוקר עשיתי בדיקה ביתית ויצא פס כהה ופס בהיר
-
מוקדם מדי לשמוח?
-
היי בנות בוקר טוב לצערי המוקפא בלוציסט לא הביא לי הריון ממשיכים הלאה בתוכנית פרוטוקול אותו דבר כמו בהריון הקודם שהיה חוץ רחמי הסיבה של הרופא זה כרומוזומים בעובר מועטים
-
מצטערת על השלילי. מקווה שהחודש הבא תצליחו!
-
הוחזר עובר אחד טוב, ביום ו האחרון ב23.1.15 מקווה שזה יהיה הטיפול המנצח אופטימית
-
היי דנית מאחלת לך המון בהצלחה , אני נקלטתי גם כן אחרי החזרת מוקפא בן 3 ימים גם כן על בסיס מחזור טבעי - מחזיקה לך אצבעות :-)
-
המון בהצלחה!
-
היי בנות אני ביום הרביעי לאחר ההחזרה ויש לי כאבים כמו מחזור האם זה מעיד משהו על הטיפול?
-
זה לא החזרת מוקפא
-
זה לא החזרת מוקפא
-
היי בנות אני ביום הרביעי לאחר ההחזרה ויש לי כאבים כמו מחזור האם זה מעיד משהו על הטיפול?