שמירת הריון - צוואר מקוצר וצירים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ד"ר
    אחרי שתי לידות בקייסרי בשתיהן שמירה הכל משבוע 27 בערך בגלל צוואר מקוצר בשתיהן ילדים לאחר שבוע 36.

הפעם כבר בסקירה ראשונה נראה צוואר קצר 30 ממ, ומאז אני במעקב האורך נשמר.
    אני בשבוע 25 לפני כשבוע חשבתי לחצים חזקים בבטן התחתונה הופנתי למוקד למוניטור במוניטור נראו צירים פה ושם הרופא הגדיר שאין פעילות רחמית והצוואר התקצר מעט מאוד 29 ממ.
    קיבלתי שבוע מנוחה.
    לאחר שבוע תכננתי לחזור לעבודה ושוב הרגשתי לחצים חזקים במיון נראה כי הצוואר לא התקצר אך יש פעילות רחמית, מחיקה 50 אחוז לדברה הרופאה איני מאיימת בלידה למרות הנתונים.
    שוב נתנה מנוחה ומעקב בעוד 3 ימים מוניטור ואורך צוואר.

הרופא שלי אמר שנלך על שמירה.
    מה לדעתך חומרת המצב? האם השמירה אמורה להיות בשכיבה? בהריונות הקודמים לא היו צירים רק צוואר מקוצר.
    לא נעים לי מהעבודה ככה פתאום להעלם בלי התראה מוקדמת אך בכל זאת בריאותי ובריאות העוברית חשובים לי יותר.

אשמח לדעתך.
    [url=http://postimage.org/image/2cuhm5rvo/]

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

בשלב זה אורך הצואור שלך תקין והינו מעל 25 מ"מ, בכדי להתרשם מן הצירים אני צריך לבדוק אותך ולראות את המוניטור כך שקשה לי להתייחס לזה דרך הפורום בלבד, ולהמליץ לך בעד או נגד שמירה. בכל מקרה אין צורך בשכיבה מוחלטת

יש חשיבות במקרה שלך לטיפול בפרוגסטרון לאור לידה מוקדמת בעבר - ואני מניח/מקווה שאת כבר מטופלת.

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה