לידה מוקדמת ואובדן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכולם...אני חדשה פה
    לפני חודשיים ילדתי בקיסרי חירום בשבוע 27 עקב חוסר תחושה של תמועות עובר ומצוקת עובר. לצערי לאחר שבועיים בטיפול נמרץ בפגייה התינוקת נפטרה.
    עד היום לא יודעים מה בדיוק היתה הבעיה..כנראה פגיעה מוחית אך בגלל השבוע המוקדם לא ידעו בוודאות..ממתינים לתוצאות פתולוגיה.
    עברנו תקופה קשה מאוד אך יצאנו מחוזקים. כל חיי רציתי להיות אמא!! זה היה בעדיפות ראשונה מאז ומתמיד ועכשיו כל מה שאני רוצה זה להיכנס שוב להריון,אך כל הרופאים ממליצים על תקופת המתנה של 9 חודשים עד שנה לפני ההריון הבא בגלל הקיסרי בשבוע מוקדם...
    זה מתסכל ואני מרגישה שכל יום אני סופרת את הימים עד לפעם הבאה...אני בת 34 תמיד חשבתי שעד הגיל הזה אהיה עם כמה ילדים כבר...
    איך נהיים סבלניים יותר????
1 תגובות
עמוד 1
  • יקירתי, ליבי איתך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה