היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא יודעת כמה מהותיקות עדיין פה וזוכרות אותי.... בכל אופן, אנחנו בשלבים (מתקדמים...) של ניסיון להרות. אחרי חצי שנה ללא הצלחה בדרך הטבעית, ולאחר בדיקות שעשינו שנינו התחלתי לפני חודשיים טיפול באיקקלומין. החודש אחרי הטיפול השני נראה לי שהמחזור הקדים ב-4 ימים...התחיל לי היום דימום. האם יכול להיות שעם איקקלומין המחזור יקדים? זה לא אמור לעשות סדר בהכל? הרופא המליץ שאם לא אכנס להיריון החודש, נעשה חודש הפסקה מהטיפול התרופתי... מה זה יעזור? הרי חצי שנה לא עזר בלי, אז למה הפסקה?
בקיצור...מבאס ממש. את שני ההריונות הקודמים השגתי בקלות יחסית (שני הילדים בני 13.5, ו- 6.5 ) וכנראה הגיל המופלג שלי עושה את שלו....
16 תגובות
עמוד 1
ניצוששששש מאמושששששששש
איך הילדים כבר ענקיים ככה פייס: ortal_hori
בהצלחה!!!!
אצלי עם איתן התחיל לי מחזור יום לפני שהיה אמור ובסוף יצא איתן ככה ש...
אולי השרשה?
היי!!! באמת הכל יכול להיות..
מחזיקה לך אצבעות מכל הלב "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
היי....תודה לכולכן! כנראה הלחץ הפסיכולוגי עושה את שלו... מקווה להתבשר בקרוב על היריון
בשורות טובות אמן פייס: ortal_hori
ניצההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
את זוכרת את מפגש האופטימיל אמצלך בבית !?!?!?!?!?!?!?!
היי יקירה! גם אני ותיקה יחסית הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן. שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" } "I see your ture colors shining through I see your true colors and that's why I love you So don't be afraid to let them show Your true colors are beautiful like a rainbow" (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )
פלפלת את מדהימה! יש לך גישה נהדרת! תמיד...
ישר כוח!
והצלחה לכל מי שמעוניינת! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
בוקר טוב!!! נעלמתי..כרגיל
בהצלחה
בהצלחה מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך! ---------------------------------------------------------------------------------------------- "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."