התקפי חרדה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי שלום לכולן...אני חדשה:)
    שאלה לי למי שעברה את זה או למי שמבינה... אני סובלת מהתקפי חרדה שנים ולוקחת כדורים...אני יודעת שאת הכדורים שלי אסור לקחת בהריון... מישהי יודעת מה ניתן לקחת או מה אפשר לעשות?...
3 תגובות
עמוד 1
  • הי מיכל :-)
    אם תפשפשי טוב בפוסטים כאן...מתישהו בעבר עניתי על כך..
    אם לא תמצאי תגידי ואעזור לך למצוא כי בהחלט יש תרופות שניתן לקחת בהריון.
    מעבר לזה, לא יודעת מה "חומרת" התקפי החרדה שאת מדברת עליהם, אבל לרפואה משלימה יש ה-מון מה לתת לך בהיבט הזה.
    כמעט כל תחום שתפני אליו יוכל לעזור.
    את יכולה להתחיל בסדרה של רפלקסולוגיה / דיקור מטעם קופת החולים ולבקש שיעזרו לך בענין הזה. יכול מאוד מאוד להועיל !!!
    אל תשכחי שהקטנים בבטן מרגישים אותנו מאוד חזק. שווה להפחית את החרדה בכל מקרה :-)
    הריון קל תקין ובריא !!!
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • תודה על התשובה
    עשיתי רפלקסולוגיה וביו פידבק דרך הקופה אני פשוט מפחדת שבלי הכדורים אני אקרוס
  • חברתי הרוקחת שהפניתי אליה את השאלה, אמרה כך:
    מי שכבר מטופלת ברסיטל/ציפראמיל או פלוטין/פרוזק ממשיכה כרגיל. היא ביקשה להדגיש שהתרופות הללו הן "אפשריות" בהריון (ולא "מותרות"), תוך הפעלת שיקול הדעת של הרופא המטפל בדבר עלות - תועלת בהיבט של כל מטופלת. בכל מקרה לא נותנים נוגדי חרדה נקודתיים כמו קלונקס.

ואני מההיבט שלי תמיד מעדיפה להבין מאיפה הגיעה החרדה, לתת לה ביטוי ולפתור את המקור...
    מזמינה אותך להרחיב אם בא לך :-)

הריון קל בריא ושליו :-)
    יעל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה