הריון שבוע 6 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי... פעם ראשונה פה... נראה לי נעים ונחמד ;-)
    נכנסתי להריון ברוך השם בסבב שני של איקקלומין, עקב מחזור לא סדיר....
    עליתי לבית חולים בעקבות הפרשות חומות שנהיו דמיות.
    נצפה שק הריון +שק חלמון 7 מ"מ.. שעל פי זה זה בערך שבוע 5-6 ?
    עדייין אין עובר... הרופאה בבית חולים אמרה שלפעמים לא ניתן עדיין לראות בשבוע הזה עובר, וצריך לחכות.
    הייתה לי הקלה שנצפה עדיין השק פחדתי לרגע שמדובר בהפלה חלילה.
    לגבי הדימומים היא בדקה אותי בדיקה פנימית ואמרה שהכל בסדר.
    לחזור במידה וזה מתגבר.
    ולעשות שבוע הבא שוב אולטראסאונד לראות את ההריון מתפתח.
    וסת אחרונה 21.9 יכול להיות שהיה ביוץ מאוחר....
    בנוסף היא נתנה לי מרשם לקרינון ג'ל פעם ביום.
    אני מודאגת מהדימומים... יש לציין שהם לאא מלווים בכאבי בטן... אני מרגישה רגיל
    אבל זה כ"כ מבאס אותי.
    מלבד המחשבה שאני מפחדת שאולי ההריון לא יהיה תקין :( אני כבר הריון שני... הראשון הגיע לשבוע 6 דופק איטי ולבסוף לא היה דופק..... ונאלצתי לעשות הפלה בכדורים זו הייתה תקופה נוראית.
    מקווה בעזרת השם יתברך לבשורות טובות!!!
    אשמח לשמוע את דעות

הריון מהמם לכולנו....

BABY
3 תגובות
עמוד 1
  • בוקר אור לך :-)
    קודם כל שיהיה בשעה טובה !!
    מקווה שהכל בסדר ... אבל...
    גם אם לא ... מאמינה שהכל לטובה..
    ליקום יש נטיה לדייק אותנו ...
    אז כאמור מקווה שהכל טוב וגדל לך בבטן עובר קטן ומתוק..אבל במידה ולא-ממליצה שתבדקי עם עצמך את המקום של החוסר דיוק...האם יש משהו בחיים שלך או של בן הזוג שמעיב על קבלת תינוק / הכלת תינוק / בשלות שלך להיות אמא ואלה רק כמה נקודות קטנות על קצה המזלג...אם תצטרכי את עזרתי בענין ( מקווה שלא :-))
    אז אני כאן :-)
    יום מקסים :-)))
    יעל
    יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • היי יעל כן נראה לי שאצטרך את עזרתך בעניין כי לא כ"כ הבנתי... את התגובה שלך האמת תודה.

BABY
  • הי :-)
    תראי...יש גישה שאומרת שכל דבר פיזי שקורה לנו בגוף, כולל בענין שלנו, הפלה - המקור שלו הוא איזשהו ענין רגשי.
    לכן כתבתי לך את מה שכתבתי...
    מנסיוני בתחום הזה פגשתי אמהות שעברו הפלה ויחד עם זאת מאוד רצו להיכנס להריון, גילינו שהיתה שם (במקרה מסוים) חוסר בשלות להיות אמא , פחד להיות אמא, לחץ מאיך אהיה אמא, פחד שלא אהיה כמו האמא שהיתה לי במקרה אחר.... ועוד...לפעמים זה גם קשור לזוגיות....אולי לחוסר סנכרון בזוגיות ועוד ועוד...
    אז מה שאמתי ... :-) מקווה מאוד שהכל בסדר הפעם
    ולהרגיע...שגם אם לא ... ומוצאים את הסיבה - אז הפעם הבאה תהיה בטוח טובה הרבה יותר :-))))
    מקווה שעכשיו הייתי מובנת :-)
    יומקסים :-)))
    יעל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה