איך שומרים על שפיות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן, אני בת 34, מנסים כבר שנה להיכנס להריון, אנחנו מהזוגות הלא מוסברים... הכל תקין ב"ה ולא מצליחים!! עברתי כבר 3 הזרעות, בדרך לעוד הזרעה החודש, והרופא שלי אמר שאם הפעם זה לא יילך אז נעבור להפריות. לא צריכה להסביר כמה הרצון עז להריון, סביבי כולן עם ילדים ומרגישה שרק אני נשארת מאחור. אני נהיית עצבנית שאני ליד נשים בהריון או נשים עם ילדים, מנסה כמה שפחות ללכת לאירועים שבהם אני יודעת שיהיו ילדים ואני כבר מתחילה להישתגע.... מה עושים?? איך עוברים את התקופה הזו? יש לציין שיש לי בעל מדהים שתומך אוהב ועוזר!! פליז תעזרו לי!!!! תודה ושנתבשר רק בבשורות טובות....
6 תגובות
עמוד 1
  • היי מתוקה,
    אני מבינה אותך כ"כ ומאחלת לך קליטה מהירה בקרוב בעז"ה!
    לגבי התמודדות, זה קשה - לי היה יותר קל אחרי שהסביבה הקרובה קצת נחשפה והבינה והיו פחות לחצים מהכיוון שלהם.
    סה"כ את כותבת בדיוק את מה שהרגשתי עד לפני 5 חודשים...
    אחרי כמעט 3 שנים של ניסיונות.
    מאחלת לך שתיקלטו מהר. תנסי לשמור על שפיות, לצאת ולבלות עם הבעל כמה שאפשר, לנסות להתאוורר ולא להיות בחברת אנשים שעושים לך רע..
    בהצלחה!

שיר (:
  • ואיייי מבינה לחיבך!
    אגיד לך משהו... כשהייתי בזמן טיפולים, לא רציתי לשמוע על נשים בהריון וכעת כשאני בהריון, לא מסוגלת לראות נשים עם ילדים.... לא מתקרבת לחברות שיש להן ילדים!

בכלל אני משתדלת לנוח וכמה שפחות להםגש עם אנשים אין לי סבלנות כל כך.

וההריון- ההרין עצמו יקר יקר יקר מאוד מאוד לליבי! אנשים לא מבינים למה על כל פלוץ אני רצה למוקדי חירום! (אף אחד לא יודע על הטיפולים, אין לי כח לרחמים!!) במוקד החירום אני בת בית! מגיעה והם עושים לי את כל הבדיקות הדרושות שירגיעו אותי!

מה שכן, ממליצה לך להיות חדורת מטרה! הפריות זה יותר מדויק! יחזירו לך רק עוברים טובים בעלי סיכוי טוב. בזריקות תיהי מדויקת כל יום באותה שעה וכל מה שהרופא אומר לך וזה ילך ציק צאק.

אל תכניסי לעצמך לראש שאם תיהי בלחץ זה לא יקרה או אל תאשימי את עצמך בגלל כי את לחוצה ולוקח קצתזמן. בשואה היו סופר לחוצים ונשים בהריון הצליחו להביא ילדים ולהיותבהריון ולהכנס להריון (ככה רופא אמר לי והוא צודק לדעתי).

מבינה את הלחץ שלך ואת האכזבה מהכל!

מקווה שנחבוק בקרוב תינוק/ת בריא/ה .

קבלי חיבוק
  • היי הרגשות שלך ברורות ומובנות ויחד עם זאת אין ברירה זה אנחנו עוברות טיפולים עדיין לא מאפשר לנו להתנתק מהסביבה. קשה עד מאוד לראות נשים בהריון ( למשל בחדר כושר בו אני מתאמנת יחד איתי מתאמנת בחורה בחודש שישי להריונה) וכמה שאני רוצה ךהיות במקומה,אז מה עכשיו לעזוב את השיעור או להגיד לה אל תבואי לפה יותר....
    אני מאמינה שיבוא גם היום שלי וזה מה שמוביל אותי אלה דרך הזריקות הכדורים ההמתנות והאכזבות...היום שלי, של כולנו יגיע, רק אמונה עוזרת להתמודד
  • תודה רבה בנות על העידוד!!!
    אני הכי מתעצבנת כשאנשים אומרים לי אל תהיי בלחץ, אל תחשבי על זה, תנסי לחשוב על דברים אחרים.... איך אפשר??? אני מנסה לשמור על פורפורציות אבל אין יום שעובר ואני לא חושבת על זה..... אני בטוחה שהיום שלנו יגיע, פשוט רוצה שיגיע כבר!!!!!
  • אני כל כך מזדהה איתך... עברנו לפני יומיים הזרעה שנייה והזמן לא זז לי!!!
    אני לא יודעת איך אני אעביר את השבועיים עד לבדיקה.
    נמאס לי כבר שאנשים שואלים אותי על זה ומנסים לעודד אותי, לא מסוגלת להכיל את הרחמים של כולם... בא לי שזה כבר יגיע!!!!!!
    כולן מסביבי בהיריון או עם ילדים ואין לי איך להתחמק מזה, בנוסף לכל זה גיסתי אמורה ללדת בימים הקרובים וכולם הולכים לידי על ביצים בגלל זה וזה מחרפן אותי...

טוב, סליחה על החפירות... הייתי חייבת לפרוק קצת:-)

מאחלת לכולן בהצלחה ואמן והחודש נתבשר בבשורות טובות ב״ה!
  • דינדין, אולי תגידי לאנשים שאת לוקחת פסק זמן מהלחץ להביא ילדים! וככה ירד הלחץ והרחמים ירדו ממך!

כשאני ניסיתי, אמרתי לכולם שאני לא רוצה כרגע... בהחלט מתסכל רחמים של אנשים! שונאת את זה!! בגלל זה שמרתי בסוד את כל עניין הטיפולי פיריון שעשיתי!

וכן, זה סיוט כשאת מנסה להביא ילדים ולא הולך בעוד שאנשים מהמשפחה מביאים מלא ילדים וכל רגע!
    אגב, גם כשאני בהריון עכשיו זה לא מספק אותי, כי הריון זה לא דבר בטוח ועד שלא יולדים אי אפשר לדעת אם הכל יהיה בסדר! לכן לי עדין קשה לראות ילדים של חברים שלנו ולהיות בחברתם!

מאחלת לכן שזרע אחד כבר יחליט להכנס לביצית ודי לסבל הזה!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה