שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ילדתי לפני מספר ימים בשעה טובה, גוזל מתוק
    אמרו לי בבי"ח שצריך לצפות ל3-4 יציאות רכות צהבהבות, ובינתיים יומיים לא ראיתי שעשה קקי, מה זה אומר, מה אפשר לעשות?
    בנוסף הפנים שלו ממש מתקלפות באיזור שהתמ"ל זולג לו באכילה, למרות שאני מנקה מיד לאחר מכן. זה קרה לעוד מישהי? מה עושים הנידון?
8 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב !!!!!!!!!
    זה נורמאלי שבהתחלה אין יציאות ... זה משתנה מתינוק לתינוק . לתינוקות יונקים יש יותר יציאות . לתינוקות הניזונים מתמ"ל קצת פחות ... לתינוקות קטנים זה נורמאלי גם שבוע ללא יציאות אבל כמובן לעקוב ואת בטח גם הולכת לטיפת חלב השבוע אז תשאלי אותם.
    בקשר ליובש , זה בד"כ קורה בכל הגוף .
    אני ממליצה בחום על שמן "בלנאום " רוכשים אותו בכל בתי המרקחת .
    לנו זה הדבר היחיד שעזר . בכל החודש הראשון השתמשתי במקום בסבון תינוקות בשמן זה מעולה ! לשים גם במים של האמבטיה.
    בהצלחה !!! ושיהיה לך בקלות ובנעימות
  • תודה רבה על המענה!
  • לא ממש מבינה בעיניים היציאות, דווקא חשבתי שתינוקות שיונקים עושים פחות כי הכל מנוצל טוב ואין עודפים.
    בקשר ליובש, זה יכול להיות מהמזג האוויר, כולנו עכשיו יבשים וזה נוראי, אבל לא הייתי שוללת רגישות למזון. (אומנם הבן שלי יותר גדול, אבל כשהוא אוכל חומוס שמנו לב שברגע שזה נוגע בפנים ניהיה לו אדמומיות, לא מפתח סימנים יותר מסוכנים) אז כדאי לבדוק.

וכמובן מזל טוב!!!!

רותי
  • לדעתי אם העניין של היציאות חוזר על עצמו הייתי מחליפה
    את התחליפי חלב לסוג אחר
    אצלנו מטרנה עשתה עצירות סימילאק סבבה
    ונוטרליון הכי משחרר

]

• אני משתמשת בסימילאק ונכון לעכשיו עדיין אין יציאות, מחר יש לנו תור לרופא ילדים אני מקווה שעד אז יהיו יציאות, אם לא נראה מה הוא יאמר.
  • אני מציעה לך להתייעץ עם רופא ילדים,
    לגבי העצירות יכול מאוד להיות שיחליפו לך אותה כי באמת כל ילד מעכל את התמ"ל אחרת.
    לגבי הקילוף בעור - אם את שמה לב שזה קורה רק במקום שהתמ"ל נוגע בעור יכול להיות שזו רגישות, קרה לבת של אחותי.. אני מציעה לך לבדוק את זה..

בהצלחה ותהני !! הכי חשוב!!

[
  • תודה בנות על התגובות, אני מעדכנת,
    לגבי היציאות, אתמול עשינו ברית וקצת אחרי הוא עשה קקי, ועוד איזה קקי!
    בעלי ואני נגיד לו ביום מן הימים שהוא חיכה שיתנו לו שם בשביל לעשות קקי

לגבי הרגישות היא היתה באיזור של האכילה, אבל היא נעלמה כלעומת שבאה, וכרגע פניו המתוקות ללא גירוי. מה גם שהתחלנו לקלח עם שמן בלנאום.

• שמחה שעזרו לך
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה