היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, אתמול ביצעתי החזרה של עובר 8 תאים, יפה. יש לי כאבים קצת ברחם וקצת בשחלות... מניחה שזה טבעי. משתדלת לשתות המון.
ההמתנה הכי קשה...
9 תגובות
עמוד 1
הגיוני שיהיו כאבים... יכול להיות אפילו עוד מהשאיבה.
המון המון בהצלחה!!!
אמן שהטיפול יצליח!!
בהצלחה... גם לי היו כאבים, זה עובר. אם כאבים מתגברים או לא עוברים תוך יומיים תגשי לרופא ל US. לי עשו כדי לוודא שהכל תקין. בהצלחה ותעדכני :)
תודה בנות! ההחזרה היתה ברביעי בערב.. אתמול בערב היו לי כאבים חדים ברחם, חזקים. היום בבוקר קצת נרגע אך עדין מרגישה כמו דקירות.. מה אתן אומרות?
זה טבעי. כל עוד שזה במגמת השתפרות... לי היו כאבים יותר משבוע... אם זה יהיה כאב ממש חזק תיגשי למיון . אם יהיה לך גם חום תגשי למיון גם אם הכאב לא חזק מידי.
תודה יקירות :)
אני ביום ה-7 לאחר החזרה ולא מרגישה כלום :( מבאס... מישהי יכולה לעודד? מה אתן הרגשתן?
לא הרגשתי כלום...חוץ מכאבים שהלכו והשתפרו. תשתי הרבה. אל תתאמצי, אל תרימי דברים כבדים.
לי היו כאבים עד 3 ימים מההחזרה וזהו.. מאז יש לי קצת עצירות וכאבים בציצי :( מפחדת שיכשל...
אל תחפשי סימנים. זה רק מחרפן. לי כאבו הציצים אבל זה מכל הזריות. הכאבים עברו ואז חזרו. באמת שאין חוקים. רק אופטימיות. אני יודעת שזה קשה אבל זה המתכון המנצח. מחזיקה אצבעות