זקוקה לעזרה דחוףףףףף!!!! מי שמבינה בפוריות הגבר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני כבר ממש בדיכאון!!
    קרוב לחצי שנה אפילו יותר אני בבדיקות עם בעלי בקשר לזרע שלו!!
    הרופאה רוצה למצוא תאי גזע כדי להפוך אותם לתאי זרע כי לא נמצאו אצלו תאי זרע בכלל!
    השאלה שלי היא קודם כל אם יש מישהיא שחוותה בעייה כזאת??
    ואם משהיא מכירה רופא שמומחה בתחום ??
    אשמח מאוד אם תעזרו לי אני כבר ממש מאוכזבת :(
    תודה :)
9 תגובות
עמוד 1
  • אצלנו יש זרע. עם בעיה קשה מאוד, אבל ראיתי בביבי בום מישהי כזאת שאמרה ששאבו לו ישירו מהביצים, אני חושבת, את הזרע והיא כן הצליחה להכנס להריון וללדת:)
  • אני יודעת שד"ר שי שפי הוא רופא מעולה לפוריות הגבר.
    אצל בעלי הייתה גם בעיית זרע , אמנם היו לו תאי זרע פשוט היו מעטים. אנחנו טופלנו אצל פרופסור גיל רביב אבל אני יודעת ד"ר שפי הוא מומחה בעניין...

בהצלחה
  • אצלנו יש בעיה במורפולוגיה וטופלנו את ד"ר שפי שי, לצערי אין לזה כ"כטיפול.
    אבל הוא מאוד מקצועי ומומלץ.

בהצלחה.
  • היי מאמי
    האמת שלא שמעתי על הבעיה שלך
    אבל לבעלי יש בעיה בכמה מדדים של ריכוז ותנועה..ואנחנו בטיפולי הזרעה..
    אבל חשוב לי לעודד אותך ולומר לך שהיום לכל דבר יש פיתרון גם עם זה הדבר הקשה ביותר ..
    שיהיה לך המון בהצלחה תהי חזקה!!!

• לבעלי יש אותה בעיה דר שפי שי הוא באמת מומחה גדולה לבעיה כזו, אומנם הואט בן אדם לא כל כך נחמד. אצלנו לא נמצא זרע גם בניתוח..
    שיהיה בהצלחה
  • תודה לכולן בנות מקווה שימצאו מתי שהו את הזרע המיוחל!!!
    ההתעסקות סביב זה קצת מצריכה יותר מידי זמן סבלנות אבל אין ספק שכשזה יגיע זה יהיה שווה כל מאמץ!!
    אלה, רציתי לשאול אותך, האם הניתוח שבעלך עשה כואב?? שאלה דבילית אבל בעלי פחדןןןן!!!
    תודה לכולם ונתפלל לטוב
  • D.r Shimon Siterman פריון של גבר , שמעתי עליו המלצות טובות שיהיה בהצלחה!
  • תנסי פרופסור חיים יעבץ מבית חולים איכילוב.
  • היי ,
    מישהי מכירה מומחים בתחום מומלצים באזור חיפה?

guligul
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה