היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תות 27 מה שלומך!?? ראיתי שהגבת לנינה 11 לגבי שכטר מורי עברתי אצלו הזרעה אחת שלא הצליחה ועכשיו עשיתי הזרעה שניה .. מכיוון שהבעיה אצל בעלי בזרע ואצלי הכל תקין ואני מבייצת טבעי הוא לא הפציץ אותי בכלל בהורמונים נתן לי איקקלומיןן 5 ימים מהמחזור ללא בדיקות דם ואוביטרול לכן אני קצת חוששת שבגלל זה ההזרעה הראשונה לא הצליחה.. אבל אני נותנת לו עוד צאנס כי כמו שאמרת הוא באמת מקסים ונותן הסברים וסבלני וזה ממש חשוב לתהליך.. האם עברת אצלו הזרעות? עם כן מה התהליך שהוא נתן לך ?
ולגבי אריה ברקוביץ הוא גם דרך מאוחדת או שהוא פרטי.? הייתי רוצה להתייעץ עם עוד רופא במקביל..
9 תגובות
עמוד 1
היי, הייתי גם אצל אריה ברקוביץ, להתייעץ איתו אין אפשרות! הןא לא אדם של שיחה הוא אדם של עשיה מבלי שהזוג יבין מה ולמה הוא עושה את הטיפול של אותו החודש.
דוקטור מורי שכטר מאוד נגד הפריות. הוא חושב שזה הכי נוראי בעולם! וצריך לנסות את הכל ורק אם לא מצליח אז עוברים להפריות. אני אישית עשיתי אצלו 3 הזרעות כי פעם נכנסתי להריון ספונטני שנגמר בשבוע 6. לבעלי יש בעיית זרע חמורה ( 0% מורפולוגיה ומיליון זרעים, ברגיל צריך להיות 4% מורפולוגיה ויותר ואו 10 או 20 מליון זרעים), אם לא הייתי נכנסת לעולם להריון הוא אמר לי שהוא היה מעביר אותי להפריות ישר, אבל בגלל הפעם היחידה הזאת, ההפריות התעכבו).
אחרי 3 הזרעות, לא היה נראה שהוא שש להעביר אותי להפריות ואני אמרתי לו שהתייעצתי עם עוד 2 רופאי פיריון והם אמרו שזה השלב לעבור להפריות והוא נאלץ להסכים איתי.
אחרי טיפול 1 (בהפריה) בסבב שני נכנסתי להריון שאני מקווה שאלד אותו בקרוב.
אם יש לך שאלות, רשמי כאן אני אשמח לעזור:)
נכון שמתי לב שהוא נגד הפריות.. ונותן ציפייה מאוד גדולה שבהזרעות זה יצליח וזה די מעודד.. אבל איך עברת את תהליך ההזרעות אצל ד"ר שכטר מורי? הוא נתן לך בדיקות דם, הורמונים כלשהם? כי כמו שאמרתי לך אצלי הוא לא נתן כלום רק איקקלומין.. והזרעה ראשונה לא הצליחה .. אתמול עברתי הזרעה שניה גם רק עם איקקלומין ... ואני קצת חוששת שאולי אנחנו לא עושים את התהליך כמו שצריך.. נקווה לבשורות טובות..
ולגבי אריה ברקוביץ הוא דרך מאוחדת או פרטי? יש לך טלפון שלו ?
אני הייתי אצל ברקוביץ דרך מכבי. אין לי את המספר שלו, קעבלתי מהמוקד הטלפוני את המספר שלו.
בנוגע לדוקטור מורי שכטר- שלשת ההזרעות שעשיתי היו על בסיס טבעי כי אצלי אין בעיה והוא אמר שאם אקח הורמונים עלול לקרות מצב של תאומים או שלישיות וזה מצב שהרפואה לא שואפת אליה! כך שעשיתי הזרעות בשביל הוועדה שמאשרת הפריות . לי היה ברור שלא אצליח להכנס להריון בלי הפריות. ועובדה שכך היה!
היי תות מזה אומר הפריה 1 , סבב שני?
זה אומר שעשו לי בסבב הראשון- זריקות שאיבת ביציות ואז החזרה של העובר. וזה לא הצליח. ואז הקפיאו לי עובר1 שנשאר. הוא אמר שבחודש הבא הוא יחזיר את העובר הקפוא הזה. וכשהחזירו אותו זה היה בסבב שני.
לקח לי חודשיים עד שהצלחתי.
סבב ראשון- היה בו טיפול מלא זריקות שאיבה והחזרה. סבב שני- החזרת מוקפאים. החזירו לי עובר קפוא 1 שהצליח וכולי תקווה שאלד אותו ואאפוך לאמא סוף סוף!!!
הסברתי נכון ומובן?? אם לא אסביר שוב, רק תגידי:)
תות תודה רבה רבה לך על העזרה .. נקווה לשמוע בשורות טובות ולך אני מאחלת המשך הריון תקין קל ושתצאי בידיים מלאות
תודה רבה יקירתי! הריון משעמם אמן ותצאו בידיים מלאות
תודה רבה
גם לך בייבי וגם לך אוראור בשורות משמחות בקרוב מאוד לתשעה חודשים מלאים וחזרה בידיים מלאות!! אמן!!!