היריון אחד אחרי השני - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות. אני בת 24 ולפני 7 חודשים ילדתי את הבן הבכור שלי. עכשיו גיליתי שאני שוב בהיריון.... איך מתמודדים עם שני ילדים בהפרשים כ"כ צמודים??.
3 תגובות
עמוד 1
  • היי יקירה :)
    אכן זה לא פשוט ... אבל יש גם יתרונות,
    גילאים צמודים בגדים. חוגים וכו. ישנן קבוצות תמיכה שאולי כדאי לך.להצטרף אל אחת מהן בפייס יש המון .
    והכי חשוב זה באמת.להתארגן עם עזרה לאחר הלידה כמו שמתכוננים ללידת תיאומים . ישנן עמותות שעוזרות מעיין פרוייקטים בקהילה כמו "אם לאם"ששווה לברר כמה עזרה תוכלי לקבל .
    ואם תרצי לפרט יותר מה את מרגישה וממה חוששת נוכל לעזור. יותר :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • היי mali
    אני נכנסתי להריון הנוכחי (כרגע בשבוע 22) כשהבת שלי היתה בת 7 וחצי חודשים בדיוק.
    אני חייבת להודות שזה היה מרצון אבל עדיין זאת הפתעה טובה שצריך להתכונן אליה.
    בהתחלה נכנסתי ללחץ מטורף, איך אצליח להתנהל ולתפקד.
    אבל ככל שהזמן עובר, אני אוספת דברים קטנים שלדעתי יעזרו לי, למשל:
    תכנון הזמן בבוקר, אצלי למשל ה"גדולה" תהיה בגן כך שאצטרך לקחת אותה לגן יחד עם התינוקת החדשה (כן כן, שתי בנות
  • תשובה מקסימה

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה