היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום עשיתי בדיקת בטא בבוקר ועד עכשיו הייתי במתח נוראי!!! הרופא הודיע לי שהתשובה שלילית למרות שהחזירו לי שני עוברים יפים בעלי 8 תאים.ואני מפורקתת לגמרי הרוסה אין יותר קשה מזה זה ivf שני שלא הצליח אני לא יודעת אין להתמודד במיוחד שאין לנו בעיה והכל תקין ז"א "אי פוריות בלתי מוסברת". איך אוגרים כוחות חדשים ומתחילים הכל מההתחלה???
הילה
13 תגובות
עמוד 1
הילה אני נורא הצטערתי לשמוע, באמת אני כאובת איתך כל מי שנמצא פה מדי פעם שואל את עצמו את השאלה מאיפה ל וקחים כח להמשיך...אני בזמן אחרון לוקחת כח להמשיך מסיפורי הצלחה שקרו לאנשים שהכרתי פה בפורום...אני מאחלת לך מכל הלב שפעם הבאה תהיה הצלחה מטורפת....
אמן שלכולנו יהיו הצלחות!!!
הילה
הי הילה, אני מזדהה איתך. גם אנחנו בלתי מוספרת. אני אחרי טיפול IVF שלא צלח. ובגלל טעות של הרופא לקחתי הורמונים סתם וביזבזתי עוד חודש בלי לעשות כלום. עכשניו אני מחכה למחזור שאין לי מושג מתי הוא אמור להגיע בשביל המשך הטיפול. עד עכשיו היה לי מאוד קשה לקבל את זה. אולי בגלל שהאמנתי שב-IVF זה יצליח. לא רק שזה לא הצליח, גם לא ידוע איפה נמצאת הבעיה. מאוד רציתי לעשות החזרה בהקדם, אבל דווקא מתעכבת בגלל זה.. עכשיו החלטתי להמתין לווסת בסבלנות ולהחליט לפי איך אני ארגיש עד אז מה לעשות הלאה. זה מרגיע אותי לאט לאט. אני מציעה לך לדבר עם הרופא שלך. אולי יש עוד בדיקות שצריך לעשות. אולי יש שיטות אחרות שיכולות לעזור לך. אגב, יש לך מוקפאים?
החזירו לי 2 מוקפאים שהוקפאו בלית ברירה כי באותו היום שהייתה השאיבה אושפזתי בערב עקב גירוי יתר בשחלות לשבוע שלם ולכן לא הייתה ברירה ונאלצו להקפיא לי את 2 העוברים כי המצב לא איפשר להחזיר לי אותם כמה ימים אחרי. והם היו במצב מצויין אבל זה משהו שלא היה בשליטתי. אולי אם הם לא היו מוקפאים והיו מחזירים לי אותם כמה ימים אחרי השאיבה אז זה היה נקלט. הכל לטובה...מה שנותר זה רק להאמין ולא להתייאש מה שהכי קשה בעצם. אין אני ממש שבורה
הילה
קשה לדעת מה היה יותר טוב. בכל מקרה זה היה האפשרות היחידה. תוציאי הכל ותנוחי. כמו מה שאלה כתבה, לבנות פה יש סיפורים אישיים מאוד מעודדים. אני מקווה שהן יספרו לך ושתרגישי יותר טוב.
אני באמת יכולה להגיד לך שלפחות אין אצלכם אף בעיה..... תסתכלי על הצדדים החיוביים!!! אם הייתה בעיה אז תהיי בטוחה שהיה לכם הרבה יותר קשה......... אבל עודפם, תנסי לחשוב טוב לחשוב חיובי.... זה מאוד עוזר
אני לא עברתי כ"כ הרבה כך שאני לא יכולה ממש להרגיש מה שאת מרגישה
תתפללי שיצליח, זה מה שלי עזר....
היי הילה, גם אנחנו לא מוסברים וגם אני עברתי שאיבה אחת שלא הצליחה- הייתי שבורה לרסיסים.. אבל אין ברירה אלא להמשיך קדימה!!
מאחלת לך המון בהצלחה!!
נשארו לך מוקפאים?
ציטוט:פורסם במקור על-ידי adizo1982
היי הילה, גם אנחנו לא מוסברים וגם אני עברתי הפריה אחת שלא הצליחה- הייתי שבורה לרסיסים.. אבל אין ברירה אלא להמשיך קדימה!!
מאחלת לך המון בהצלחה!!
נשארו לך מוקפאים?
לא אין מוקפאים שאבו לי רק 2 ואת שניהם החזירו לי והכי מבאס זה שהרופא אמר שהם ממש מצויינים בעלי 8 תאים ועם כל זה וזה לא תפס. לפעמים את אומרת אולי עדיף שתהיה בעיה כי אז עולים על הבעיה ומטפלים ספציפית בה ואז נקלטים. אבל כשאןמרים שאנחנו לא מוסברים ז"א שעשינו את כל הבדיקות והכל יצא תקין. אז אני שואלת את עצמי למה לעזאזאל זה לא קורה אנחנו מנסים שנתיים עברנו 4 הזרעות ושתי הפריות וכלום לא תפס. כמה ייאוש
הילה
מכירה את הייאוש תאמיני לי.. אני אחרי החזרת מוקפאים ומאוד פסימית- לא מאמינה שמשהו טוב יכול לקרות לי אחרי כ"כ הרבה אכזבות!
אומרים שיהיה טוב... נקווה לטוב
יש לנו קבוצת תמיכה של כמה בנות בווטסאפ אז מוזמנת לשלוח לי את המספר שלך במייל ואני אצרף אותך- כולנו שם פחות או יותר באותו מצב.