מעבר מהנקה לתמ״ל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן
    בתי בת חמישה חודשים ועד עכשיו ינקה באופן מלא, מדי פעם קיבלה גם בקבוק עם חלב שאוב ללא בעיה.
    השבוע התחלתי לנסות בקבוק עם תחליף (ניסיתי גם מטרנה וגם סימילאק) אך הילדה צורחת ומסרבת בכל תוקף
    הבעיה היא לא עם הבקבוק אלא זה פשוט לא טעים לה, היא עושה פרצוף נגעל ועומד להקיא. גם שניסיתי לתת לה כמה טיפות עם כפית היא פלטה הכל.
    יש למישהי עצה מה עושים עם תינוקת סרבנית במיוחד???
    תודה
7 תגובות
עמוד 1
  • אולי תנסי לעבור כבר לטעימות ויאאללה, מוצקים?

• מתחילה גם טעימות אבל זה לא תחליף לתמ״ל
    עוד חודש היא הולכת לגן והיא תצטרך גם בקבוק בנוסף למוצקים
  • אז קודם כל הילדה סופר חכמה ויודעת
    מה טוב:)
    ההמלצה למוצקים היא הנכונה ביותר . כשתתחיל לאכול 2ארוחות מוצקים ביום תניקי בבוקר ותניקי כשתיפגשו. מה עם לשאוב?
    והכי גרוע אם היא באמת תהייה רעבה בגן היא תאכל גם תחליף..
    ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • תודה על העצות. בינתיים התחלנו טעימות, גם את זה היא די מסרבת לאכול אך אני לא מתייאשת עדין :)
    כיוון שהמעבר שלה לגן הולך ומתקרב אני מנסה עדין לגרום לה לאכול מהתחליף, קיבלתי עצה לנסות ולערבב חלב שאוב ותחליף בבקבוק ולאט לאט לעלות את המינון של התחליף כדי שתתרגל לטעם.
    רציתי לדעת האם ניתן לעשות זאת או שזה פוגע בחלב

תודה רבה
  • ניתן אבל זה בעייתי משהו עם למדוד בדיוק את.הערך התזונתי ומה יהיה באמת הטעם . חלב שאוב שלך בבקבוק היא מוכנה לאכול?

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • היי ליהי
    אז בינתיים הייתה לנו התקדמות יפה, התחלתי לתת לה חלב שאוב בבקבוק ולאחר מכן באותו בקבוק הכנתי לה תוספת של סימילאק והיא אכן אכלה, לאט לאט הקטנתי את הכמות של החלב שאוב והגדלתי את כמות הסימילאק עד שלפני יומיים היא אכלה ארוחה שלמה של סימילאק ואתמול היא אכלה כבר 2 ארוחות של סימילאק בלבד
    כעת יש לי שאלה נוספת, הילדה בימים האחרונים חסרת שקט, נראה שיש לה הרבה גזים והיא עושה קקי בערך פעם ביומיים (שחור כהה) אני מניחה שזה תופעות הלוואי של המעבר לתחליף השאלה אם להמשיך עם הסימילאק ולתת לה להתרגל ואם כן אז כמה זמן או שכדאי לנסות תחליף אחר

תודה רבה
  • אני בעד לגוון ... יכולה לנסות תחליף אחר כולם פחות או יותר או דבר.. לגבי היציאות זה בגלל התחליף... הוא עושה צואה קשה יותר מחלב אם. עם הטעימות היא תתחיל לשתות מים כך שזה יתאזן גם.

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה