פיפל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני שוקלת לעשות פיפל כיוון שנכשלנו בהפריה הראשונה ולא מצאו שום בעיה בזרע\ביציות\הפריה. לי יש רירית עבה. אני חוששת שאולי פה נמצאת הבעיה. קראתי שפיפל יכול להשפיע על חודש אחרי.
    למי שיודעת - האם באותו חודש שעושים פיפל כדאי לעשות החזרה או לנסות טבעי?
    למי שיודעת עוד יותר - אם פיפל לא יעזור ואני רוצה לעשות גרדה כדי שהרירית תתחדש (הרופאה הקודמת שלי הציעה לי אז זה אבל מאוד חששתי ולא עשיתי עד עכשיו). שמעתן על מקרים כאלה?
3 תגובות
עמוד 1
  • מה זה פיפל.........?
  • גם אני לא יודעת מה זה פיפל.... אני חושבת שהבנות כאן לא יודעות גם אחרת היו עוזרות לך:)
  • כן, כך זה נראה.
    פיפל זה בדיקה שעושה פציעה ברירית הרחם. בקפלן עשו את הבדיקה לנשים שהתקשו להרות בשביל לבדוק חלבונים ברירית. אך חודש לאחר הבדיקה הרבה נשים נכנסו להריון, כנראה הפצע משחרר הורמונים שעוזרים לקליטה. עוד לא עשו מקחר רציני על הנושא. לכן קיים ויכוח אם זה באמת עוזר. רופאים שונים גם עושים פיפל במועדים שונים (לפני הביוץ או אחריי, או גם וגם..). קראתי באינטרנט על הנושא. אני אבקש מהרופא שלי לעשות לי פיפל החודש, והחזרה בחודש הבא. נראה מה הוא יגיד.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה