מפחיד באמת! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה, גילי שלי (כמו 2 אחיו הגדולים) הוא אסטמטי שמקבל התקפים די קשים כל כמה זמן. בגלל זה, התחלנו להיות במעקב של רופא ריאות ילדים מאז לפני שנה וחצי בערך (הוא עכשיו בן שנתיים) במרפאה גדולה בחדרה. היה צריך להיות לנו תור למעקב השבוע, ופתאום לפני שבוע וחצי התקשרו ואמרו שהתור מבוטל ושאתקשר לקבוע תור לרופא אחר...
    ורק אתמול נודע לי מה הסיבה שאני צריכה ללכת איתו לרופא אחר: אתמול פורסם שמו של הרופא מחדרה שהוא... חשוד בפדופיליה! עכשיו הוא במעצר ובחקירה...
    איזה פחדדדדדדדדדדדדדדד!!!!!!
15 תגובות
עמוד 1
  • ממש מפחיד, מקווה שהוא יקבל המון שנים בכלא!!! גועל נפש, רופא ילדים פדופיל, הזוי לגמרי!!!

רותי
  • אימאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
    פייס: ortal_hori

• ממש חטפתי שוק כששמעתי את השם שלו ברדיו...
    אמנם גילי מעולם לא הושאר איתו לבד, וגם כשבדק אותו, זה היה כשהוא מונח תמיד על הרגליים שלי/של בעלי (כל פעם מישהו אחר מאיתנו לקח אותו לבדיקה), אבל עדיין - הבנאדם חשוד בדברים קשים, ו"ניצוד" ע"י "צייד פדופילים" ברשת...
    ממש לא להאמין שהבנאדם הזה נגע ובדק את הבן שלי, ובכלל - שהוא רופא ילדים...
  • אוף! הוא תמיד היה הולך עם סטטוסקופ שתלויות עליו בובות כאלה קטנות של חיות... מן סבא חביב כזה בן 60... אוף! עכשיו הכל מקבל זוית כזאת הזויה... הלוואי אמן שזה יתברר בסופו של דבר כלא נכון... (wishfull thinking, אני יודעת...)

• "תביאו שישה תביאו שבעה
    תביאו שמונה ילדים
    זאת לא בדיחה
    הארץ צריכה הרבה צעירים נחמדים..."

טוב, זו כן בדיחה

• אמא'להההההההההההההה
    מלחיץ ממש!!!

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• עשית לי צמרמורת
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • השם ישמור

• טוב גילי לא הטעם שלו...הוא חיפש בנות צעירות בנות 15-16......

• כן, מאמי, קראת עליו?... כנראה באמת סוג של סוטה שחיפש בנות 15... (שמעתי שגם יותר צעירות, בדרכים אפילו יותר מפוקפקות ממה שפורסם - אבל זו בינתיים רק שמועה...)
  • לא קראתי....יש מספיק זוועות בעולם הזה....אני נמנעת מחדשות כמעט לגמרי....לא מסוגלת להכיל כבר את החרא הזה שיש לנו בעולם

• היי, ולמי שעדיין לא מכירה, אני מצרפת קישור לאתר "תנו לגדול בשקט" שמספק הרבה מידע על 'איך להזהר מפדופילים', ובעיקר מידע על פדופילים פעילים ואזוריהם.
    לידיעה.

http://www.besheket.com/index.htm
  • פדופילים כל כך מפחידים אותי!!
    במיוחד שעוסקים במשרות ציבוריות.. שה' ישמור עלינו מפניהם!
  • אוי ואבוי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה