היי בנות,אני בת 32 אמא ל5 ילדים וגרושה ונמצאת בזוגיות חדשה. כשילדתי את בתי הקטנה לפני 3 שנים ביקשתי שייעשו לי קשירת חצוצרות כי אמרתי לעצמי וואלה 5 מספיק שיהיו בריאים... לא העליתי לעצמי שאני יתגרש ויקים זוגיות חדשה וירצה בעוד ילד אבל איך אומרים? ״לא בוכים על חלב שנשפך״??,ולפני 3 חודשים קיבלתי הצעת נישואים והתחלנו לדבר על ילד ואז נזכרתי שאופסססס החצוצרות שלי קשורות וזה יהווה לנו בעיה והתחלנו לברר והסבירו לי שנוכל להביא ילד בעזרת טיפולי הפריה והתחלתי בטיפול לפני חודש וחייבת להודות שהיום אני מצדיעה לכל הנשים שעוברות את הטיפולים האלה כי זה באמת תהליך לא קל גם רגשית וגם גופנית אך בו בזמן תהליך מעניין,מסקרן ומרגש ורק היום שאני חווה את זה אני יכולה להזהות אתכן ולהתפלל עבור כולן שבעזרת השם כל אחת תצליח בטיפולים ותוכל להביא ילד לעולם בעזרת התהליך המופלא הזה! טוב בלבלתי לכן את המוח מספיק עכשיו לשאלה לצערי היום קיבלתי תשובה של בטא שלילית
והאחות דיברה איתי ממש בקצרה והסבירה לי שהרופא יישב על התיק ויכין תוכנית חדשה,יש לי עובר בלוציסט אחד מוקפא ורציתי לדעת לפי הידע שלכן האם סיכוי ההיקלטות שלו יותר גבוה מעובר בן 4 תאים שהחזירו בפעם הראשונה? והאם אני יצטרך להמתין חודש הפסקה או שאני יוכל להמשיך כי בעצם מחזירים עובר מוקפא? אשמח לתשובה ונעים להכיר