הפריה ראשונה נכשלה :-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,אני בת 32 אמא ל5 ילדים וגרושה ונמצאת בזוגיות חדשה. כשילדתי את בתי הקטנה לפני 3 שנים ביקשתי שייעשו לי קשירת חצוצרות כי אמרתי לעצמי וואלה 5 מספיק שיהיו בריאים... לא העליתי לעצמי שאני יתגרש ויקים זוגיות חדשה וירצה בעוד ילד אבל איך אומרים? ״לא בוכים על חלב שנשפך״??,ולפני 3 חודשים קיבלתי הצעת נישואים והתחלנו לדבר על ילד ואז נזכרתי שאופסססס החצוצרות שלי קשורות וזה יהווה לנו בעיה והתחלנו לברר והסבירו לי שנוכל להביא ילד בעזרת טיפולי הפריה והתחלתי בטיפול לפני חודש וחייבת להודות שהיום אני מצדיעה לכל הנשים שעוברות את הטיפולים האלה כי זה באמת תהליך לא קל גם רגשית וגם גופנית אך בו בזמן תהליך מעניין,מסקרן ומרגש ורק היום שאני חווה את זה אני יכולה להזהות אתכן ולהתפלל עבור כולן שבעזרת השם כל אחת תצליח בטיפולים ותוכל להביא ילד לעולם בעזרת התהליך המופלא הזה! טוב בלבלתי לכן את המוח מספיק עכשיו לשאלה לצערי היום קיבלתי תשובה של בטא שלילית והאחות דיברה איתי ממש בקצרה והסבירה לי שהרופא יישב על התיק ויכין תוכנית חדשה,יש לי עובר בלוציסט אחד מוקפא ורציתי לדעת לפי הידע שלכן האם סיכוי ההיקלטות שלו יותר גבוה מעובר בן 4 תאים שהחזירו בפעם הראשונה? והאם אני יצטרך להמתין חודש הפסקה או שאני יוכל להמשיך כי בעצם מחזירים עובר מוקפא? אשמח לתשובה ונעים להכיר
2 תגובות
עמוד 1
  • היי, 5 ילדים זה מכובד ועכשיו לדרך לילד השישי!! (השאיפה שלי).

בגדול סיכוים של בלסטוציסט גבוהים יותר מעובר בן 8,4 ו2 תאים משום שהוא מגיע למקום שבדיוק הוא צריך להיות (ברחם) עובר בן 2,4 ואפילו 8 אמור להיות בשלבי ההתפתחות שלו בחצוצרות והוא מגיע לרחם בלסטוציסט! לכן סיכויי ההקלטות שלו גבוהים מאוד!!!

אני לא חושבת שצריך לחכות חודש שלם עד שיחזירו לך את העובר הקפוא!

אני עשיתי טיפול והלזרתי בלסטוציסט טרי, לצערי הטיפול לא הצליח! ואז קיבלתי מחזור! אחרי המחזור עשיתי מעקב זקיקים וגם בדיקת דם וכשגילינו את יום הביוץ ספרנו 5 ימים ואז החזירו לי את הבלסטוציסט והוא אצלי בבטן ואני מקווה שהכל יהיה בסדר ואלד אותו!

מקווה שהסברתי נכון:)
  • היי תות :-) דבר ראשון תודה רבה על ההסבר.. אז העובר שהחזירו לך עכשיו הוא טרי או מוקפא? האם יש סיכויים טובים להיקלט עם עובר מוקפא? אוףףףףף אני כל כך מבולבלת, שמחה עבורך ומחזיקה לך אצבעות..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה