היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ופתאום זה קרה... ממש ממש עכשיו... היום, בשניה. ומה? 18 שנה... אני נזכרת בהריון הקשה... בתנועות, כשהלכנו, זוג צעיר וחסר ידע, לבדיקה ועוד בדיקה. והלילה ההוא... הלידה. קשה. טראומטית. כואבת. ארוכה. כשנולדת כחולה. והרופא שאמר שאין נשימה. וניער. ובכית. וגם אני. ואבא. וסבתא. וכל העולם. אותך בגיל שנה. קוקיות ושמלה. שנתיים - מדברת כמו גדולה... כתה א', ו - ב'... ולאט הצטרפו האחים. 3 במספר... כן, תמיד היית ותהיי - המלכה. ו - יב'. מצטיינת אחת. תזה במכון וייצמן בגיל 17. מי היה מאמין. והגאווה שלך בי! "אמא, את האשה הכי יפה!" ו"הלוואי שיכולת לטפל בי כמו במטופלים שלך..." ואני בוכה... ילדה שלי, את מתנה. אני מי שאני בזכותך. זו את שמעניקה לי טיפול - בכוחך... ועכשיו מה?... זהו? זה הלבד? ככה הוא נראה? פשוט לעלות על אוטובוס ולנסוע לדרום? ומה איתי?? דרך צלחה יפה שלי, מהממת. שתהיי תמיד המסמר במרכז העולם. אחכה לך בקוצר רוח בכל סופ"ש שני, והכי קרוב שאפשר - אגיע לבקר (עם אבא ואחייך - לראות עכשיו את חייך...)
מיכל נסעה היום לקיבוץ בעוטף עזה לשנת שירות. מישהי מכירה כדור טוב נגד חרדה?... כי אני מרגישה שנקטע לי איבר...
13 תגובות
עמוד 1
כרגיל מרגשת!!!
אלי, תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם האומץ לשנות את אשר ביכולתי והתבונה להבחין בין השניים
אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל) לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)
וואו 18
]
ואוווו איזה מרגשת! לא פשוט לשחרר ולתת לגוזל לעוף מהקן הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן. שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" } "I see your ture colors shining through I see your true colors and that's why I love you So don't be afraid to let them show Your true colors are beautiful like a rainbow" (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )
מדהים ומרגש כל כך ! שתהנה מכל רגע, ותשמור על עצמה
שרוני כמה מרגש!! הרבה הצלחה בהמשך הדרך, ככה זה - ייסורי גדילה, גאווה גדולה מהולה בכאב על החור שנוצר. איזה כיף לשחרר ילדה כל כך בריאה וחזקה לעולם. כל הכבוד לך:)
ווואווו כרגיל, עושה לי צמרמורות במילותייך.
מדהים.
מדהים שכבר יש לך אישה קטנה. כולנו הרי עדיין איפשהו שם עדיים, בגיל הזה, לפעמים, לא? פייס: ortal_hori
מדהימה שכמוך!!! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך! ---------------------------------------------------------------------------------------------- "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
תודה רבה יקירות!! באמת, קשה מאד לעמוד בזה... מעבר לפחד של השליחה של ילדה לאזור כזה (5 דק' מעזה בערך...), יש את הקושי האמיתי של להבין שזהו. היא כבר אדם בוגר ועצמאי ומתפקד - ויכולה לעשות את זה לגמרי לבד. ולשחרר. ולסמוך. ולהתגעגע...