לפני טיפולי פוריות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות ..
    כמה כיף שיש את האתר הזה שאפשר לחלוק בו הכול .
    אז ככה אני עברתי את כל הבדיקות שיש כול פרופיל הורמונלי שיצא תקין ביום השלישי למחזור.נשאר לבעלי לעשות בדיקת זרע שבוע הבא ואני חוזרת לרופאת הפוריות שלי ...היא הסבירה לי שלשלב הראשון תיתן לי איקקלומין האם זה משפר את אחוזי ההיקלטות ? והאם יש סיכוי להריון מרובה עוברים בזכות התרופה.....האם מומלץ לעשות עוד משהו כדי להגביר את הסיכוי להריון?
    תודה מראש

elen
1 תגובות
עמוד 1
  • הי elen,
    איקקלומין גורם לך לבייץ יותר מביצית אחת כל חודש (בדרך כלל ורצוי 2-3 ביציות). אז זה מגביר את הסיכוי, גם להריון, וגם למרובה עוברים. אם יש בעיה בזרע, גם עושים השבחת זרע והזרעה, מה שעוד יותר מגביר את הסיכוי לקליטה.
    אני לא יודעת אם יש דברים אחרים שיכולים לעזור. לאכול טוב, לנוח טוב, לעשות קצת פעילות גפניות לא יזיק :)
    שיהיה הרבה בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה