כינור גדול וreas - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות
    מה קורה?
    כבר קיבלתן את התוצאות?
15 תגובות
עמוד 1
  • היי מיקי,
    אתמול הייתי אצל הרופאה והחלטנו שאין צורך לעשות בדיקת בטא. אני ממש במחזור.
    היא אמרה לי שלא הייתה מספיק תמיכה ובטיפול הבא תחליף לי את התמיכה.
    לא נשארו לנו עוברים, כל ה8 לא שרדו, אז החודש אנחנו בהפסקה, ננסה טבעי, ועוד חודש וחצי מתחילים טיפול חדש.

מה איתך? איך המצב רוח?
  • היי reas
    מצטערת לשמוע
    איזה מבאס שכל ה8 לא שרדו, כמו אצלי שלא שרדו
    גם אנחנו בחודש הפסקה מנסים טבעי
    וגם אני קובעת תור לבדיקת קרישיות

אולי ילך להם בחודש הפסקה
    אני מחזיקה אצבעות לך ולי להריון במהרה ואולי אפילו החודש בטבעי
  • אני גם עברתי בדיקה לקרישיות, כי אבא שלי סובל מזה.
    עברתי לפני יותר משלוש שנים וזו בדיקת דם פשוטה.

מחזיקה לנו אצבעות
  • ויצא לך תקין?
    הבנתי שבנוסף לבדיקות שעשיתי דרך קופת חולים יש עוד בדיקות שעושים
    מקווה לטוב

מחזיקה לשתינו אצבעות
  • מיקי,
    איזה כיף שאת חושבת עליי. לצערי הבדיקה יצאה שלילית. האמת היא מאתמול כבר התחיל הדימום, כך זה לא היה מפתיע.
    reas, לי מתוך כל ה-18 שהופרו יש רק 4 מוקפאים. עכשיו כשאני רואה מה קרה לך, אני מאוד חוששת שהיתה בעיה במעבדה. יכולה להיות? אולי בגלל יום כיפור? אני יודעת שלא כל העוברים שורדים, אבל זה אחוז נמוך יחסית.
    בכל מקרה, אני עדין מתלבטל לבגי ההמשך. משנה של ניסיון טבעי, 6 הזרעות והפריה אחת לא יצא לי הריון בכלל. כל הבדיקות תקינות. ככל הנרא הבעיה בשלב ההשרשה, מה שטיפול הפריה לא כל כך עוזר. אני חוששת שלעשות עוד החזרה זה יהיה ביזבוז...
  • בנות שיהיה לכן המון בהצלחה!!!...
    מחזיקה לכן אצבעות!!!
  • היי כינור גדול
    תתעודדי שיש לך מוקפאים
    לפחות את לכ צריכה לחכות חודש המתנה ולהתחיל טיפול חדש
    אל תתייאשי, אני מכירה אישית מישהי שעברה 16 הפריות עד שנקלטה עם התאומים שלה
    ומישהי שכל הילדים שלה מהפריה, הראשונה אני לא יודעת אחרי כמה הפריות נקלטה אבל בשני היא עברה 8 הפריות עד שנקלטה ובשלישי בפעם הראשונה עם תאומים
    אני גם מכירה בנות שהביאו שני ילדים בלי בעיה ואת הילד השלישי לאחת לקח 4 שנים להביא ואחת אחרי שנתיים עדיין לא הצליחה להביא את השלישי
    אל תוותרי כל כך מהר, לפחות אין לכם בעיה
    הרופאה שלי אמרה שלפעמים הילד הראשון לוקח הרבה זמן בגלל הלחץ ואז האחרים כבר באים מהר
    אני נקלטתי כבר 4 פעמים ששלוש מתוכם בחצי השנה האחרונה ואף אחד לא נגמר על תינוק, שלוש מתוכם היו הריון כימי
    ואם אני עדיין לא התייאשתי, למרות שנשברתי השבוע אז גם את לא מתייאשת
    מבטיחה לך שבסוף לכולנו יהיו ילדים
  • מיקי- בזמנו נשלחתי לבלינסון למחלקת המטולוגיה.
    שם כבר היה התיק של אבא שלי עם כל העבר שלו אז זה הקל על התהליך.
    אחרי שאלון ארוך אצל הרופאה נשלחתי לבדיקת דם שיצאה תקינה. כשהייתי בהריון עם הבת שלי אז תמיד היה ערך אחד שהוא קצת נמוך, אם אני לא טועה PLT ונאמר שלי שהוא קשור לקרישיות. בסופו של דבר זה לא הפריעה להריון ולא ללידה.
    מקווה שגם אצלך הכל יהיה בסדר.

כינור גדול- מי הרופא שלך?
    אגב, לא חשבתי שיש חוסר תקינות במעבדות בגלל כיפור. נאמר לי שהזרע של בעלי לא מספיק חזק ולכן לא הצליחו לשרוד.

מקווה ומחזיקה אצבעות שהחודש כולנו נקלט
  • היי reas
    שמחה שעבר לך ההריון והלידה בצורה תקינה
    נחכה ונראה מה יהיה בבדיקות
    מצד אחד אני מקווה שהכל תקין ומצד שני אני מקווה שכן ימצאו משהו, ככה לפחות אני יבין את כל ההפלות האלה
    כי חוסר מזל לא נראה לי הגיוני
    4 הריונות והפלות נראה לי שמשהו לא בסדר ולא הגיוני

אצלנו הזרע תקין וכל ה7 עוברים שרדו והגיעו לבלסוציסטים ודווקא ביום ה6 שהם נתנו להם עוד יום הם לא שרדו וקשה לי להבין איך קורה כזה דבר
  • מיקי אני בהלם שכולם הפכו להיות לבלסוציסטים וביום ה-6 אף אחד לא שרד!!!!!!
    איפה את מטופלת? מה הרופא שלך אומר על זה?
  • reas, אז כנראה עוברים אחרים שלנו גם לא היו מספיק חזקים. הרופא שלי הוא ד"ר אלדר, רופא צעיר. אבל אני ובעלי מתחברים אליו.
    מיקי, תודה על העידוד. תמיד יש לי תקווה, לפעמים יותר, לפעמים פחות. אבל אני מאמינה שבסוף זה יקרה. השאלה היא האם טיפול הפריה הוא הכי נכון בשבילי. בכל מקרה אני אנסה הפעם עם מוקפאים. מקווה בשביל כולנו שנצליח החודש.
  • גם אני הייתי בשוק
    אני מטופלת באסף הרופא
    הרופא שלי לא היה
    היה רופא אחר והוא אמר לי שהם פשוט הפסיקו להתפתח
    נראה לי משהו הזוי קרה שם
    לא הגיוני שכל ה7 הגיעו ליום ה5 לבלסוציסט ואמרו לי שהם באיכות טובה וממש יפים
    וביום ה6 אף אחד מה5 שנותרו אחרי שהחזרתי 2 לא שרדו ולא המשיכו להתפתח
    בלי קשר אני לא מבינה גם למה הם לא הקפיאו אותם ביום ה5

עובדה שאצלי הם נקלטו וכן היה הריון

ממש לא ברור לי כל הסיפור הזה
  • כינור גדול לפעמים אומרים שזה מלחץ
    את יכולה או לנסות ולהמשיך עם הפריות
    לפחות תחזירי את המוקפאים
    או להמשיך לנסות באופן טבעי
    הרי אין לכם שום בעיה
    בסופו של דבר את תיקלטי וכולנו ניקלט ונהיה אמהות
  • נראה לי שזה יותר קשור לתנאים של מעבדה מאשר לאיכות של עוברים. ממש הזוי. וגם אי אפשר לבדוק בדיוק מה היה.
  • כן
    ממש ככה
    מבאס שאי אפשר להבין מה קרה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה