זהו, זה נגמר?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    עד אתמול הייתה לי רגישות בחזה ומידי פעם לחצים בבטן התחתונה. היום בבוקר קמתי עם הרגשה שזו, הכל נעלם, הכל נגמר. הרגישות נעלמה ואין שום לחצים. אמרתם לי לא להתיחס לסימנים, אבל משהו פנימי אמר לי שזה גמור. עכשיו, אחרי פיפי, ראיתי בניגוב משהו דמי. לא דם של מחזור אבל עדיין דמי. אגב, ביום שלישי אני אמורה לעשות בדיקת דם.
    זהו, אפשר להתאבל על הטיפול הראשון?
9 תגובות
עמוד 1
  • היי reas
    אל תספידי כלום
    החוסר בסימנים לא מעיד על כלום
    והדם יכול להיות השתרשרות
    תחכי בסבלנות ליום שלישי
    חוץ מזה יש הרבה הריונות שהתחילו עם דימומים
    תחכי גם תראי אם זה ממשיך או שמפסיק
    לפעמים זה מעיד על כך שצריך יותר תמיכה
    תראי מה קורה בהתאם להתפתחות ואם תראי שזה ממשיך תתקשרי לרופא שלך להתייעצות
  • הי,
    הבנתי מההודעות הקודמות שלך שעשינו שאיבה והחזרה באותו יום. גם הבטא באותו יום במובן. אני גם מרגישה שונה מאז אתמול. אבל אני חושבת שזה בעיקר בגלל ההורמונים שאנחנו לוקחות. בכל מקרה, מכחה יחד איתך לבטא :)
  • התחילי ממש דימום של מחזור.
    הבוקר שלחתי הודעה לרופאה והיא ביקשה שהוסיף בתמיכה.
    לפי דעתי זה אבוד.
    יכול להיות שבגלל שהתאמצתי ביום וחצי האחרון, הלכתי והרמתי את הבת שלי, אז הייתה נפילה של העוברים?
  • היי reas
    אי אפשר לדעת
    תחכי בסבלנות ליום שלישי
    אני אישית מכירה כמה בנות שהתחילו הריון עם דימום של מחזור ובגלל זה גילו שהן בהריון רק חודש אחרי
    תוסיפי תמיכה כמו שהרופאה אמרה ואל תספידי כלום
    מחזיקה לכן אצבעות שתבשרו לנו ביום שלישי על בטא חיובית
  • ממש מקווה שזה גם מה שקורה אצלי. תודה!!!

כינור גדול, את גם מטופלת באסותא?
  • כן, גם אני באסותא. מקווה שיהיה בטא יפה לשתינו!
  • דימום חזק מאסיבי וטרי?

אל תספידי כלום................
  • כינור גדול- בהצלחה!!

טלי- אני ממש במחזור. הוא הגיע בדיוק בזמן כאילו אני בלי תמיכה או כל טיפול אחר.
  • תודה. גם לי בטיפולים הקודמים (הזרעה עם הורמונים בלי תמיכה) הווסת תמיד הקדימה. לא הצלחתי להבין למה. תעדכני.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה