מוצצים שמול קניון איילון או בייבי אאוטלט בכפר סבא? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי מכירה את שניהם או עשתה סקר מה יותר כדאי?
    או כל מקום אחר מומלץ?
    אני בשבוע 37 +5 מקווה שלא התעוררנו מאוחר מדי...
    תודה
6 תגובות
עמוד 1
  • אני לא מכירה, כי אני לא מהאזור וגם סתם...
  • ואגב, אני קניתי הכל רק אחרי הלידה
  • היי,
    אנחנו הזמנו השבוע מבייבי קלאב פ"ת. המחירים היו סבירים וחבילות הלידה שלהם טובות. מעבר לכך השירות היה מצויין, לא הרגשנו שמנסים לדחוף לנו מוצרים ולכל שאלה תמיד היה מענה. לפי מה שאמרו לנו שם אם את מתכוונת לרכוש חדר אז צריך להזמין חודש מראש בגלל הייצור.

חג שמח :)
  • תודה רבה! עזר מאד!
  • אנחנו מחולון.

קנינו מד"ר בייבי עודפים בקניון G

במוצצים גם היינו פעמיים - בדברים הגדולים (עגלה, חדר) שווה לבדוק מחירים, נראה לי שלכולם יש מבצעים שווים

שיהיה במזל טוב ולידה קלילה ומהנה
    פייס: ortal_hori

• אני ממליצה בחום על בייבי סטאר זה גם באזור של קניון איילון יש להם חנות חדשה ברח' כנרת 2, בני ברק. יש להם מחירים מאוד טובים ומבחר מאוד רחב של מוצרים והשירות מקצועי ואדיב. תנסי!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה