ממש מבולבלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכל הבנות שעברו הזרעות אשמח לעזרה!!

ביום ראשון הייתה לי הזרעה ראשונה עקב בעייה בזרע אצל בעלי(אצלי הכל תקין)
    קיבלתי הנחייה מהרופא לספור 5 ימים מתחילת הווסת ולהתחיל לקחת איקקלומין 5 ימים נוספים ולהגיע למעקב זקיקים לאחר 3-4 ימים
    ביום שישי הייתי במעקב זקיקים והרופא שלי ראה את הנתונים וקבע שביום ראשון תתבצע ההזרעה.
    אני קורא באינטרנט ומתייעצת עם מומחים ועם בנות שעברו את התהליך יש המון חילוקי דעות בעיניין
    חלק אומרים שהייתי חייבת להזריק אוביטרול יש כאלה שאומרים שקודם מתחילים עם כדורים ועם זה לא תופס לוקחים אובטירול, יש כאלה שאומרים שלא חייב בכלל אוביטרול
    אני אחת לא פריארית ושמה לב שהרופא שלי הוא סופר מקצועי!! אבל עכשיו אחרי הדעות שקיבלתי את קצת חוששת...
    מה אתן אומרת???
4 תגובות
עמוד 1
  • היי,

אצלי תמיד היה שימוש באוביטרל כדי לתזמן את הביוץ. האוביטרל גורם לביוץ תוך 48 שעות ולכן אפשר לתזמן את ההזרעה. בלי האוביטרל קשה יותר לחזות מתי יתרחש ביוץ....

שיהיה בהצלחה :)
  • גם אני תמיד השתמשתי באוביטרל, גם בהזרעה ע"ב טבעי.
    תשאלי אותו.
    מי הרופא שלך?
  • היי בייבי.. סתם בשביל שתדעי.. אפילו בהזרעה הטבעית שלי (בלי הורמונים) תזמנו לי את הביוץ עם אוביטרל. כך שזה ממש הזוי שלא קיבלת- אבל את דעתי כבר שמעת. בהצלחה
  • הרופא שלי הוא ד"ר שכטר מורי ומאוד מפתיע אותי כי קיבלתי המלצות מאוד טובות עליו וגם שהגעתי אליו במפגש הראשון הוא היה נראה מאוד מקצועי ובטוח בדבריו.. במידה וההזרעה הזאתי לא תתפוס אני ידרוש ממנו לקחת אוביטרול כמובן שאשאל אותו מדוע לא נתן לי בה זרעה הראשונה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה