רזה מדי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי. היום לקחתי את הילדים לחיסוני שפעת והאחות שקלה את אור. הוא שוקל18.5. גובה ממוצע. אני דואגת. הוא אוכל מגוון מאוד מצומצם של מאכלים ואין לי מושג איך לשנות את זה.
10 תגובות
עמוד 1
  • שמועות אומרות (לוחשת לתינוקות, מכירה?) שלהציע ולהציע ולהציע...
    טוב צריך להיות כתוב פה 20 פעמים
  • תודה. אולי אני באמת אנסה את זה עם דברים שהוא אכל והפסיק לאכול.
  • שמועות נוספות (שלא ברור לי מקורן) אומרות ש: דוגמא אישית!
    מכירה?...
  • חחח שמש

אני לא חושבת שתמיד יש אפשרות לשנות בררנות של ילד, למרות שאצלנו אנחנו מגישים הכל לשולחן וכל אחד מבקש מה שהוא רוצה, בגלל שאין לחץ יוצא שהקטנה מפתיעה לפעמים (עד גיל שנתיים אכלה רק טחון ועד גיל 3 אכלה בערך 6 דברים)

מצד שני, הדיאטנית אמרה לנו, בגלל שהחוסר בקלוריות משפיע על הבנות וגורם להן להיות עייפות וחלשות, אז לתגבר בקלוריות גם אם הן ריקות, ולכן חלק מהתפריט אצלנו כולל וופלים (הקטנה ירדה בפסח קילו וחצי)

בקיצור, אם הרזון הוא לא רק במראה אלא משפיע על הילד אז שווה לשקול כיוונים אחרים

• אצלי בנוסף למה שהבנות אמרו, היה - שהייתי לוקחת את הגדול שלי,
    ביחד איתי לסיבוב לקניות למקומות כמו מאפיות, חנויות של אוכל מוכן ומסעדות.
    לדוגמא: מסעדות על האש, בורגר ,פיצות, סיני וכו'.....
    השפע מול העיניים והריח עושה את שלו....

• אצלי הקטן גם קטן מאוד פיזית ויש תקופות שלא אוכל וגם לא עולה במשקל ולא גובה אנחנו במעקב דיאטנית ואנדוקרינולוג ( יש עניין רפואי ברקע שגורם לתקופות שהוא לא אוכל בהן)
    אנחנו נותנים פעמיים ביום פדיאשור, זה עוזר פלאים.
    הוא גם בדיאטת השמנה ( הלואי עלי) והדיאטנית מעודדת מזונות כמו גלידת שמנת, הקצפת של המילקי, גבינות שמנות ועוד.
    כשהוא כן אוכל הוא אוכל הוא אוהב אוכל מגוון כל מיני גבינות קשות, סלומון, פטריות.
    בקיצור כמו שאמרו קודמותיי לא להתייאש ולהציע.
    אולי כם מדובר בעניין חושי? אולי ריחות מסוימים או מרקמים מסוימים מרתיעים אותו?
    עוד טיפ, להפריד כל מזון בצלחת נפרדת, נגיד לתת ביצה בצלוחית אחת הירקות באחרת והגבינה בתלוחית שלישית, יש הרבה ילדים שזה עוזר להם...
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )

• שאלו יהיו הצרות שלנו
    פייס: ortal_hori

• אני באמת דוגמא די מחורבנת
  • הנושא מוכר לצערי

• הנושא מוכר נהעבר . בני היה במשקל זבוב עד גיל 5 . אבל עכשיו ......

Free image hosting by
    htt
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה