מעבר ל-ivf - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות,

עשינו 2 הזרעות עם הורמונים והזרעה בביוץ טבעי שלצערי לא צלחו.
    אנחנו רוצים לעבור להפריות, יש לבעלי מורפולוגיה 2 , כל שאר הנתונים שלנו כביכול תקינים.
    אני בלבטיפ קשים, מצד אחד מאוד רוצה כבר תינוק ולעלות שלב ומצד שני אנחנו מנסים רק שנה וחודש שזה כלל לא הרבה זמן ומפחדת שרצנו מהר מידי...
    כמה זמן לקח לכן?
8 תגובות
עמוד 1
  • היי אור
    השאלה אם אחרי 2 הזרעות עם הורמונים תקבלי אישור ועדה
    צריך בדרך כלל 3 הזרעות עם הורמונים
    גם אני רציתי לעבור להפריה אחרי הזרעה ראשונה ולא קיבלתי אישור ובשלישית נקלטתי והסתיים בהפלה ועכשיו בהפריה בפעם הראשונה נקלטתי
    לקח לי שלוש וחצי שנים עם שנה הפסקה
    ובזמן הזה עברתי 4 הריונות, שעכשיו זה הרביעי
    מה הרופא שלך אומר?
  • הי, אני יודעת שכל אחת מרגישה אחרת. אבל ראיתי שלושה רופאים. כולם אמרו לי שבארץ מאוד ממהרים בעניין של טיפול.
    אנחנו מנסים שנתיים וחצי, מתוכו יותר משנה של טיפול. רק עכשיו עברתי טיפול ראשון בהפריה.
    הפריה בכל זאת טיפול מאוד אגרסיבי. ועדין יש וויכוח על ההשפעה לתווח ארוך. לא היתי ממליצה למהר להפריה.
  • לדעתי תנסי עוד כמה פעמים (2-3) הזרעות ואם לא ילך, תבקשי לעבור להפריות. לא ממליצה לחכות יותר מזה כי אז מתחילים להלחץ שזה לא הולך והלחץ יכול לגרום לדברים לא טובים...
    בהצלחה
  • לדעתי זה מאוד תלוי בטיב של הבעיה לצורך העניין אנחנו ישר התחלנו עם הרפיות כי לא היה שום טעם בהזרעה..
  • היי oror1414
    גם לבעלי יש מורפולוגיה 2% עשיתי הזרעה ראשונה ביום ראשון,(אני מאוד מקווה שהיא גם תהיה האחרונה )לפי דעתי עם זה לא הולך בהזרעות אין טעם לחכות עם יש בעיה בזרע הסיכויים להריון טבעי הולכים ופוחתים את רוצה תינוק כבר נכנסת לכל התהליך הזה אז פשוט ללכת עם זה עד הסוף כי התוצאה שווה! :)
    כמו שהבנות אמרו פה אני לא יודעת עם יאשרו לך הפריות אחרי 2 הזרעות ..אבל תבדקי את העיניין
    בכל אופן שיהיה לך המון בהצלחה וקליטה מהירה :)
  • תודה יקרות.
    הרופא אמר שידאג להשיג אישור להפריה, כי במחזור אחד הייתי עם הורמונים והיו יותר מידי זקיקים ולכן לא עשו הזרעה, מניחה שהם לא יודעים אם עשו או לא.
    מה שמלחיץ אותי זה שאף פעם לא הייתי בהריון ולכן לא מאמינה זה יכול לקרות בהזרעה, מה שגם בהפריה הסיכוי גבוה יותר.
    בנתיים התחלתי בהתייעצות עם רופא לקחת גלולות ל-17 יום . ביום ראשון יש לנו פגישה, אעדכן.

מאחלת לכולכן הצלחה :)
  • בהצלחה יקירה!!

• בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה