-
היי רות
12 הפריות זה מעולה
היתרון של בלסוציסט שהסיכוי קליטה שלו יותר גבוהים כי הוא שרד בתנאי מעבדה והוא יותר חזק
החיסרון הוא שאפשר לאבד עוברים, כי רק עוברים חזקים שורדים
אני החודש טיפול ראשון עברתי שאיבה של 10 ביציות
יום למחרת 3 הופרו ו3 היו בתהליך
יום ראשון 3 ימים אחרי השאיבה שהייתי אמורה לבוא להחזרה הרופא התקשר ואמר שהעוברים טובים וכולם באותה רמה והם רוצים לחכות עוד יומיים כדי להחזיר אותם כבלסוציסטים
וגם בסוף נהיו 7 עוברים
אני דווקא שמחתי, וביום שלישי שבאתי להחזיר גיליתי שכל ה7 שרדו, מה שאומר שהעוברים חזקים
ושבועיים אחרי גיליתי שאני בהריון ויום שלישי הזה אני עושה אולטרסאונד ראשון בשאיפה ששניהם נקלטו
שיהיה בהצלחה
-
היי. נשמע בדיוק כמו התוצאות של הטיפול שאני עברתי....
19 נשאבו ו12 הופרו והרופא אמר שכדאי להחזיר בלסטוציסט...... החזרנו 1 והוא עכשיו בתוכי, מקווה שהכל יהיה בסדר ואלד אותו בשלום:)
הלוואי שגם בתוצאה ניהיה דומות!! בהצלחה:)
-
היי בנות תודה על העזרה.
תות - כמה זמן אחרי החזרת בלסטוציסט אפשר לעשות בדיקת בטא? וממתי סופרים את גיל ההיריון?
שיהיה לכולנו בהצלחה ובשורות טובות
-
אני בדקתי ביום ה12, לא יכלתי להתאפק ויצא כמעט 900:)
אבל בערכה ביתית יצא שלילי... תעשי רק בדיקת דם.... שלא יטעה אותך:)
-
איזה סיפורים אופטימיים!!!!
בהצלחה!
תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
-
היי בנות
הוחזר אליי היום בלוציסט אחד וחמוד.
רציתי לדעת, מתי משתרש בלוציסט? אחרי כמה זמן?
בשורות טובות ומשמחות לכולנו
-
אני חושבת בין 9-12 ימים. כשאני הלכתי לבדוק בטא ביום ה12 הבטא יצאה יחסית גבוהה מאוד!!
מתרגשת יחד איתך!!!! הלוואי שתבשרי לנו על בטא מהממת!!!!!
-
הי,
הופיעו לי כרגע הפרשות חומות (יום אחרי ההחזרה), האם זה נורמלי או משהו שצריך לדאוג לגביו....
-
את מקבלת תמיכה?? אם לא את צריכה לקבל!!!
-
היי,
אני מקבלת תמיכה של פריגנובה 3 פעמים ביום ונרות אינדומטרין בוקר וערב (2 נרות כל פעם).
עשיתי גם ביום שלישי בדיקות דם ורמות ההורמונים היו בסדר.
מה זה יכול להיות? יכול להיות שזה מחזור למרות שנראה לי שזה מוקדם בשביל מחזור (יומיים אחרי החזרת הבלוסציט)... יכול להיות שזה השרשה?
-
אני חושבת שכן זה יכול להיות דימום של השרשה או שאןלי נפצעת מהקטטר שהכניסו לך כדי להחזיר את העוברים. בכל אופן תתקשרי למוקד של הקופח שאת בו ותתיעצי עם אחות... אם האחות לא תוכל לייעץ לך תתקשרי מחר על הבוקר לרופא שלך..... את חייבת לבדוק מה מקןר הדימום!!
-
היי תות
תודה על העזרה והדאגה.
שלחתי מייל לרופא שלי והוא אמר לי להתעלם... אז אני קצת יותר רגועה....
-
יופי לפחות קיבלת דעה מקצועית!!! עכשיו תוכלי להיות רגועה עד לבדיקת הבטא המהממת שתצא לך! :)