היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מאתמול יש לי רגישות בפטמות ולחץ עדין כמו במחזור. האם לכולן זה קרה אחרי ההחזרה? האם אלו סימנים שמעידים על היקלטות או שזה מוקדם?
5 תגובות
עמוד 1
היי raes יקירה
סימנים והרגשות שונות אינן מעידות על הריון בהכרח.. יכול להיות שזה הריון, ויכןל להיות שזה סתם הרגשות כתוצאה מההורמונים....
לי לא היו בכלללל תופעות ...בהריון הקודם)טבעי( באיחער היה לי כאבי מחזור וכבר הייתי בהריון
ובהריון הזה שבוע אחרי ההחזרה היה לי כאבי גב תחתון וקצת כמו כאבי מחזור והפרשות חומות בניגוב כזה... בהצלחה!!!
היי reas גם לי יום אחרי ההחזרה התחילה רגישות בפטמות שנמשכת עד היום וכאבים בבטן שבאו והלכו וגם כאבי גב תחתון, ואני לא יכולה לגעת במתוק בכלל והיו לי יומיים של כבדות בבטן ויומיים של סחרחורות ועייפות התחילה לי 4 ימים לפני הבדיקה ובהריון הקודם יום אחרי ההזרעה כאב לי החזה ו3 ימים לפני הבטא התחילה לי עייפות ובחילות וגם אז לא יכולתי לגעת במתוק והריון כימי שהיה לי יום אחרי הביוץ(היה טבעי) התחלתי לרוץ לשירותים, שלושה ימים אחרי כבר יצאה לי בטנונת ולא יכולתי לגעת בקולה לאחותי לעומת זה היה רק כאבי מחזור וזהו
בקיצור כל הריון הוא אחרת ובגלל שאת עם הורמונים אי אפשר לדעת אבל מחזיקה לך אצבעות שזה סימני הריון ושתודיעי לנו שאת בהריון עם בטא חיובית ומהממת
האמת שבהריון הראשון שלי (טבעי) לא הרגשתי כלום עד שאיחר לי המחזור ואז התחיל לכאוב החזה. מאז, כל פעם שכמעט מאחר לי המחזור אני מחפשת את הכאבים בחזה שלא מופיעים. פתאום עכשיו יש לי רגישות אז חשבתי שאולי זה סימן טוב.
אין ברירה אלא לחכות עוד 10 ימים
כןןן... מה זה 10 ימים... בקטנה זה כלום לעומת מה שעברנו עד עכשיו כמובן
יש סיכוי גם אני הייתי כמוך אחרי שנכנסתי להריון עם חזה שכאב עכשיו החזה כבר התחיל לגדול והוא לא כאב בכלל תחכי אני יודעת שזה קשה אבל אין ברירה עם החג באמצע זה יעבור יותר מהר