נפיחות בבטן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    שאלונת
    בנות שנקלטו
    מההחזרה ועד יום אחרי הבטא הייתה לי ממש נפיחות בבטן ועכשיו הנפיחות ירדה בצורה דרסטית
    היא עדיין קצת נפוחה בבוקר ובערב אחרי אוכל אבל לא כמו שהיא הייתה לפני זה
    זה הגיוני?
    בעלי אומר שעכשיו היא ממש בטנונת עגולה כמו של הריון
13 תגובות
עמוד 1
  • בטח שזה הגיוני!! הנפיחות היא לא מהרחם ולכן היא יכולה לרדת או להתנפח חזרה מפעם לפעם. לי הבטן הייתה נפוחה רק בערב...:)
  • מאוד הגיונייי..
    בנפיחות זה כתוצאה מהורמונים נוזלים וגזים שמצתברים בבטן..
    גם לי ירדה הנפיחות ..
    תגידי לבעלך שימתין בסבלנות לבטן של הריון...:)
    יש עוד זמן...:)
  • היי טלי
    כן אני יודעת
    :)
    אבל בגלל שאני רזה ואףפעם לא הייתה לי בטן אז עכשיו יש בטנונת קטנה בעיקר בערב אחרי האוכל
    וגם אומרים שברגע שהגוף חווה הריון כמו אצלי אז הרחם יוצא קצת יותר מהר

התחלת לקחת כבר מולטי ויטמין?
  • אין סיכוי שזה מהרחם בשבוע כה צעיר כמו שלך. גם אני חשבתי ככה אבל הרופא אמר שאין סיכוי וזה או גזים או נפיחות של הורמונים וכו....
    בהצלחה:))

• חח... אני לוקחת מה שאמרו לי...
    וזה עהחלט מספיק חחח
  • היי תות
    כן, זה מה שהאחות אמרה לי גם שזה או גזים או נפיחות

טלי מצחיקה, טוב שנזכרת :)
    אני לוקחת גם אומגה 3 והתחלתי לקחת מולטי ויטמין

תגידו יום שלישי אני יהיה שבוע 5+5, אין סיכוי שיראו דופק נכון?
  • היי מיקי,
    איך חישבת את שבוע ההריון?
    אצלי מחזור אחרון ב 30/8 שאיבה ב 12/9 והחזרה ב16/9
    עדיין בפחדים כי הבדיקה שלי רק ב19/10 ובנתיים חוץ מכאבי מחזור שהיו שבוע שעבר ונעלמו לא מרגישה כלום...
    בלחצים ממש, מתלבטת אם לקבוע תור לרופא לפני....
  • מיקי, בהחלט שיכולים לראות דופק, אבל אם לא יראו אז אל תיבהלי... אצלי ראו כמעט בשבוע 5 ואז שינו לי את תאריך הוסת. אבל יש לך עוד זמן עד לבדיקת הדופק עד אז יראו:))))

מיכל, יש מחשבוני הריון (רשמי בגוגל מחשבון הריון ותכנסי לאחת האפשרויות) את רושמת את תאריך הוסת שלך (פה השאיבה וההחזרה לא משחקים תפקיד), וזה ירשום לך באיזה שבוע את ומתי את עתידה ללדת:)
  • דופק בודקים הכי בטוח בשבוע 7-8 ומשום שטחפולים זה מאוד מדויק אז כבר בשבוע 7 ניתן לראות.. בקרוב:)
  • היי תות
    הכנסתי במחשבון את תאריך השאיבה
    אני פעם קודמת בשבוע 5+0 ראו שק הריון ושק חלמון ובשבוע 6+0 ראו כבר דופק
    אני לא דואגת אם לא יראו דופק, אני יודעת שזה מוקדם, רק מקווה שאולי כן
    ששינו לך את התאריך לא היית בטיפולים?
    כי לפי מה שהבנתי בהפריות התאריך הוא מדויק לא?
  • זה כן היה מטיפולים ששינו לי את התאריך, ונכון שבדרך כלל זה מאוד מדויק בטיפולים, זה היה סבב של החזרה של עובר 1 קפוא. כנראה שהעובר התפתח מהר מאוד וכשהחזירו לי אותו אני הייתי 4 ימים אחרי הביוץ והעובר היה ב6 ימים... וככה נוצר לו והתפתח פער של שבוע וחצי בין התאריכים...
    גם היום, אחרי ששינו לי כסר את התאריך, הוא גדול בשבועיים, אבל אני ובעלי אנשים גבוהים מאוד (1.85) ונולדנו גם במישקלים מאוד גדולים. ככה שלא דןאגים לגבי זה..
    לגבי המחשבון, את רושמת את התאריך של הוסת האחרון ולא תאריך של שאיבה או של החזרה....
  • פעם קןדמת עשית טיפולי פוריות? אם כן אז אולי יש סיכוי שיראו גם הפעם בשבוע 6:)))))
  • אבל אם אני רושמת את תאריך הוסת ולא לפי השאיבה וההחזרה יוצא שהתאריך שלי הוא עוד שבועיים קדימה ואז אני בשבוע 7+2 וזה לא הגיוני כי לפי השאיבה זה שבוע 5+3
    לא סופרים בדרך כלל שבועיים אחורה מהשאיבה כדי לדעת את התאריך ולחשב את השבוע שאת נמצאת בו?

פעם קודמת נקלטתי בהזרעה עם הורמונים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה