הזרעה ראשונה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר
    קיבלנו תוצאה נמוכה בבדיקת הזרע של בעלי מורפולוגיה תאים תקינים)1% 2%( בשני בדיקות ) יש לציין שאצלי הכל תקין לאחר בדיקת פרופיל הורמונלי.
    הגענו למומחה פריון שאמר שבשני הבדיקות יצא נפח גבוה שבדרך כלל מעיד על דלקת ונתן לבעלי כדורים(לא זכור לי שמם) למשך שבועיים לטענתו הכדורים יכולים לשפר ברמה משמעותית את הבעיה.
    במקביל נתן לי כדורים בשם Tamoxifen (טמוקסיפן) מכיוון שיש בעיה להשיג את האיקקלומין
    אני שמה לב שרוב הבנות שעוברות הזרעה מקבלות זריקות וכדורים שונים ממה שאני קיבלתי.
    1. האם לפי דעתך יש סיכוי בהזרעות?
    2. האם הכדורים שקיבלתי הם בסדר לתהליך שאני עוברת?

אודה מאוד לתשובתך!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    1. בנתוני זרע כאלה יש התוויה לטיפול הפרייה חוץ גופית, אולם, במידה ויתר מדדי הזרע תקינים יתכן סיכוי להריון גם בטיפולי הזרעה.
    2. טמוקסיפן זו אחת האפשרויות אולם לאור נתוני הזרע להערכתי טיפול בזריקות גונדוטרופינים יהיה יעיל יותר.

בהצלחה!

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה