היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות שבוע טוב ! יש לי שאלה מצחיקה... כמה זמן אחרי ההחזרה מותר לחזור לשכב ? הרופאה שלי אמרה לי שבועים , אבל יש מקומות שאני קוראת שרק בשלושה הראשונים ממליצים לא לשכב .
אתוש
8 תגובות
עמוד 1
היי אתוש גם לי אמרו שאסור שבועיים איך את מרגישה? יש לך תסמינים?
טוב אז כנראה שנצטרך להתאפק :) אממ.. מידי פעם יש כאבים בבטן התחתונה אבל זה ממש מידי פעם ולא משהו קבוע אז אני באמת לא יודעת , היה לך דימום (השתרשות) יש לך כאבים מיוחדים ? כל הזמן אני משגעת את בעלי אני אומרת לו שאני לא מרגישה כלום וזה מדאיג
אתוש
לפי מה שאני הבנתי.. זה לא הפעולה עצמה שבגללה אסור אלא בגלל איזשהו משהו בזרע שעלול לסכן את התהליך. אז אולי באמת עדיף להימנע...
עוד 3 ימים וזהו אחרי זה תוכלו להשתולל :) האמת יש לי כאבי בטן תחתונה מדי פעם, כאבי גב תחתון, רגישות בפטמות מיום אחרי ההחזרה, לא מסוגלת לגעת במתוק ואני אוהבת מתוק (לא נוגעת בשתייה מתוקה ולא מאכלים מתוקים) והתחילה לי לפני יומיים קצת עייפות האמת קניתי בדיקה ביתית לעשות ביום שני שזה 13 יום מההחזרה מקווה לטוב
אם בבדיקה תצא תוצאה שלילית אל תחשבי שאין סיכוי! לי יצא שלילי ובסוף זה היה הריון.... מאחלת לך בטא ענקית! ותוצאה חיובית גם במקלון:) תעדכני :)
בהצלחה מיקי גם אני עושה בטא יום שלישי מקווה לשמוע בשורות טובות למרות החוסר הרגשה בבטן ובחזה ותעדכני מה יצא לך בבדיקה הביתית !!!!!
אתוש
היי אתוש תודה מקווה ששתינו נבשר על בטא חיובית ומהממת אני יעדכן מחר ברור, מקווה שיצא חיובי ויעשה לי את היום עדיין יש לך נפיחות בבטן? הבטן שלי נפוחה כמו בהריון ממש