פחד ולחץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב!!
    רציתי בבקשה לשאול-
    אני חודשיים אחרי היריון כימי(הפלה בשבוע 4 שהבטא שלי הייתה 16)
    ושנה אחרי הפלה בשבוע 7+

נכנסתי להיריון עם אסטרופם(מאחר ביוץ כי אני שומרת נידה)
    אני עכשיו בשבוע 4+4 ואני בלחץ אטומי. !!!!
    עשיתי בטא ביום ראשון יצא לי 312, שזה נראה לי בסדר.
    כל פעם שאני עושה פיפי אני מסתכלת למטה בפחד לראות דם, כל כאב הכי קטן שיש לי אני ממש משקשקת והכי גרוע- כל כך חיכיתי להיריון, ועד שהוא הגיע אני לא נהינת ממנו בכלל !!!!!
    מה עושים ? אני מחכה בלחץ לשבןע 7 כדי לראות דופק, וגם אחרי זה אני מפחדת נורא . חשוב לציין שיש לי 2 בנות גדולות שהכניסה להיריון וההיריון עצמו היו קלים ביותר!!!!

לפני שבוע היו לי קצת כתמים חומים וזה עבר והבנתי שזה השתרשות או משהו כזה .
    אשמח לקבל עידוד/עזרה, מכיון שאנחנו לא מספרים עוד על ההיריון לאף אחד, ובעלי בעצמו בלחץ נוראי (למרות שהוא משתדל לא להראות לי את זה)))))

תודה רבה רבה
    אלונה

אלונה
1 תגובות
עמוד 1
  • הי אלונה מתוקה :-)
    קודם כל בשעה טובה :-))
    אני באמונה שההריונות שלנו מגיעים בתזמון הגבוה והמיטיב
    מבחינתנו ומבחינת הסנכרון עם המשפחה הקיימת.
    אני יודעת שקל להגיד וקשה ליישם, אבל עכשיו כשאת בהריון תתרכזי בטוב וביופי שבכך :-)
    תמצית של פרחי באך שמאוד יכולה לעזור לך להפחית את רמות הפחד היא תמצית בשם mimulus
    את שמה ממנה 2 טיפות בבקבוק מים ושותה במהלך היום.
    תהיי ברוגע
    קחי נשימה עמוקה
    מה שהיה זה לא בהכרח מה שיהיה
    זו שנה חדשה
    ומדהימה ותהני ממנה
    מאחלת לך הריון תקין ובריא
    אמן
    שנה טובה :-)
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה