תוצאות סקירת מערכות מוקדמת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עשיתי סקירה מוקדמת בשבוע 16 הכל תקין כולל השקיפות ובדיקת הדם של השקיפות (ממתינה לתוצאות חלבון עוברי) חוץ מממצא אחד שהיה נצפה cpc. דו״צ הרופא שעשה לי את הסקירה אמר שזה לא חריג והרופא נשים שלי הפנה אותי ליעוץ גנטי אני ממש בלחץ מה זה הממצא הזה ולמה נשלחתי ליועץ?

Ssss
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    ממצא של CPC נראה לא מעט בסקירות מוקדמות. יש קשר חלש בין ממצא זה לבין סינדרום גנטי שנקרא טריזומיה 18. לכן הופנית ליעוץ גנטי.
    הסיכוי שלעובר יש טריזומיה 18 נמוך מאוד לאור העובדה שהשקיפות ובדיקות הדם תקינות ובנוסף לא נמצאו מומים בעובר. כמעט בכל העוברים עם טריזומיה 18 יש מומים קשים (לב, מח, וכו').
    לכן לטעמי אין סיבה לדאגה או ללחץ. מכיוון שמדובר בסינדרום גנטי מפנים לייעוץ גנטי.
    בהצלחה!!
    ד"ר דוד דנון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה