הריון עם איקוקלמין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום דק מוריה. שמי עינב בת 30. בגיל 27 נכנסתי להריון טבעי לא מתוכנן שגילתי אותורק בחודש השני. וזה היה ההריון הראשון שלי ללא עבר של הפלות! שנה לאחר לידת ביתי הבכורה נקלטתי שוב הריון שירד טיבעי בשבוע 7. לאחר חצי שנה נקלטתי שוב, אך זה היה שק הריון ריק ולכן נאלצתי לעבור הפלה בכדור ציטוטק בשבוע 10. מאז ניסץי שנה לא הצלחתי ובחודשיים האחרונים הרופא נשים נתן לי איקוקלמין, בפעם הראשונה היה איחור של יום במחזור ולא הצליח( יש לציין מתמיד המחזור שלי סדיר 32 יום קבוע( בפעם השניה שזה עכשיו יש איחור של שבוע בדיקת ההריון הינה חיובית אך יש לי כאבים מטורפים בבטן התחתונה כמו של מחזור וישנם הפרשות שקופוץ צהבהבות. לבדיקות אני כבר מפחדת ללכת... האם זה טבעי שישי כאלו כאבים לאחר שימוש באיקוקלמין??? לתשובתך המהירה אודה . ותודה על הסבלנות לקרא את כל האורך הזה... 

עינב
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום עינב,
    זה בהחלט לא טבעי שיהיו כאבים כאלה
    את צריכה ללכת בהקדם להיבדק ולבצע אולטרה-סאונד
    אני מאוד מקווה שלא המתנת עד עכשיו ופנית כבר לבדיקה....

בהצלחה!

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה