סקר קצר שלא קשור לילדים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אנחנו רוצים לקנות ריהוט לבית חדש ואני מתלבטת..מנסיונכן מה עדיף סלון בצורת ר' או 3+2? פינת אוכל עגולה או מלבנית ?ומיטה לבן ובת שישנים באותו חדר קומותיים (חוסך מקום) או 2 מיטות יחיד לכל ילד
7 תגובות
עמוד 1
  • אני אישית חושבת שר' לא פרקטי שיש ילדים
    פייס: ortal_hori

• למה את חושבת שצורת ר לא פרקטי לילדים?
  • לנו יש צורת ר' ואני מאוד מרוצה.
    יש מיטות קומותיים שניתן להפריד אותן בהמשך - אבל שימי לב שמיטת קומותיים זה מסוכן (אני לא יודעת מה הגילאים).
    וגם אני כמו אורטל מעדיפה פינת אוכל עגולה.

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • גם לנו יש ספה ענקית בצורת ר' מעור בצבע לבן!

הילדים מאוד אוהבים אותה והיא מהממת וקלה לניקוי

• השאלות שלך הן מאוד כלליות ואי אפשר לענות עליהן בלי לדעת פרטים נוספים כמו, כמה מקום יש בחדר? איזה סגנון העיצוב של הבית? איך תעמידי את הספות? את שואלת לגבי פרקטיות בלבד? בלי קשר למראה ולעיצוב של החלל? כי לדעתי אי אפשר להפריד בין השניים.... יכול להיות שיגידו לך שעדיף צורת ר', אבל האם אצלך בסלון זה באמת מתאים?!

לכן, אני לא עונה אך הנה כמה נקודות למחשבה:

- העמדת הספות בצורת ר'- זה טוב כשיש לך שני קירות מאונכים זה לזה (פינה) בסלון. כך לא יראו גב של ספה מהכניסה לסלון. יש כיום ספות מודולריות, כך שאת יכולה לקנות כמה יחידות ולשחק עם ההעמדה שלהן. פעם להעמיד אותן ב-ר', פעם אחרת לפצל ביניהן.
    - 2+3- כיום יש אפשרויות יותר מלהיבות, לא חייבים לקנות סט. אפשר לרכוש ספה של 3 ולצוות לה כורסאות או אפילו פופים (יש כיום פופים יוקרתיים מאוד יפים, מבדים מגוונים ובצורות גיאומטריות)

פינת אוכל- פינת אוכל עגולה תופסת יותר מקום. לגבי מקומות ישיבה, ניתן לרכוש ספסל ארוך לצד אחד של השולחן, וכסאות לצד השני. כך מרווחים עוד מקום ישיבה נוסף, לפחות! (עם ילדים אפילו שניים כי אפשר לשים יותר ילדים על ספסל והם לא תופסים כיסא שלם).

מיטת קומותיים- תלוי בחדר, במקום הפנוי שישאר לך אם תשימי שתי מיטות. הייתי מציעה לך לקחת מסקינג טייפ, ולסמן איתו על הרצפה את המידות המדוייקות של המיטות בדיוק היכן שאת מתכננת להניח אותן, ואז לראות כמה שטח רצפה ישאר לך. אין טוב ממראה העין!

בהצלחה!!!!
  • לגבי ניקוי ספה הכול תלוי בבד כמובן, לנו יש ספת ר' מבד דמוי אימפלה קל לניקוי באמצעות מגבונים
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )

• בייבי בום- כל מילה בסלע!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה